(c) Kaunas.lt archyvo nuotr.

Ketvirtadienį Kauno miesto meras Andrius Kupčinskas su žmona Jurgita pasveikino Ingą ir Vytį Žegužauskus, kuriems šiemet gimė trynukai.

Vytė, Elzė ir Jonas gimė balandžio 29 dieną Kauno medicinos universiteto klinikose. Miesto vadovas, ketvirtadienį aplankęs Šilainiuose gyvenančią laimingą šeimą, linkėjo mažyliams sveikatos, o tėveliams – kantrybės ir ištvermės.

A. Kupčinskas su žmona Jurgita į svečius atvyko ne tuščiomis – atvežė tris didelius pakus sauskelnių. Vaikučius ir tėvelius taip pat sveikino ir su dovanomis atvyko Lietuvos – Šveicarijos farmacijos kompanijos „Spirig“ marketingo vadovė Aušra Vitkevičienė.

Eksporto vadybininke iki šiol dirbusi I.Žegužauskienė sakė anksti sužinojusi, jog laukiasi trynukų. „Dvyliktą nėštumo savaitę gydytoja jau pasakė, kad turėsiu dvi mergaites ir berniuką. Žinoma, iš pradžių patyriau šoką, tačiau dabar esu labai laiminga“, – šypsojosi mama.

V.Žegužauskas, kuris viename banke dirba pardavimų vadovu, po vaikų gimimo buvo pasiėmęs mėnesį tėvystės atostogų. „Tos savaitės pralėkė taip greitai, kad nieko neatsimenu“, – juokėsi jis.

Šeimai auginti trynukus padeda abiejų tėvų mamos. „Be jų pagalbos būtų labai sunku“, – pripažino ponia Inga.

Visi vaikai gimė sveiki, auga gerai. Trynukai gimė 34-ą nėštumo savaitę, tačiau buvo pakankamo svorio – 1,9, 2,2 ir 2,3 kilogramo. Gydytojai pastebėjo, kad trynukai paprastai gimsta mažesnio svorio.

„Nėštumas nebuvo lengvas, tačiau esu aktyvi, sportavau iki šešto nėštumo mėnesio, todėl jėgų užteko, širdis atlaikė“, – pasakojo ponia Inga, kuri savo vaikams vardus buvo sugalvojusi jiems dar negimus.

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: