Unusual Projects kviečia ieškoti antreprenerio bruožų savyje

Sausio 12 d., 17 val. Kauno miesto savivaldybės didžiojoje salėje vyks paskaita „Antreprenerio bruožai. Tavo raktas į pergales!“.

Tai ne tik teorinis, bet ir praktinis užsiėmimas žmonėms, norintiems geriau pažinti save bei lavinti asmenines savybes.

Antreprenerio sąvoka daugeliui žmonių asocijuojasi su cirko artistu ar koncertų organizatoriumi, tačiau pastaraisiais metais Lietuvoje ji vis dažniau vartojama, norint apibūdinti tikrąjį komandos lyderį – sėkmingą, inovatyvų žmogų, pasiekusį didelių laimėjimų savo karjeros srityje.

„Reikia pastebėti, kad antreprenerystės ir antreprenerio samprata yra žymiai platesnė ir išsamesnė, nei ta, kurią mes įdedame į žodžius „verslininkystė“ ir „verslininkas“. Pasak Kirby, ji siejama ne tiek su verslo įkūrimu, bet greičiau su tam tikru elgsenos modeliu.“, – teigia paskaitą vesiantis lektorius, dr. Osvaldas Stripeikis.

„Antreprenerio bruožai“ – tai pirmasis renginys, kuriuo bus pradėtas paskaitų ciklas „Tavo raktas į pergales!“. Penkias paskaitas vienija bendras tikslas – išsiaiškinti, koks turi būti mūsų dienų socialinio lyderio portretas, kaip lavinti savo gebėjimus bei kokie faktoriai lemia žmogaus sėkmę.

Įgytas žinias paskaitų organizatoriai siūlys įtvirtinti praktinių užduočių metu. Renginiuose teks imtis komandinio darbo, ieškoti problemų sprendimo būdų, o geriausiai pasirodžiusi bei daugiausiai taškų surinkusi komanda paskaitų ciklo pabaigoje bus apdovanota prizu.

Registracija į renginį pateikiama šiame puslapyje, užpildžius nurodytą formą.

Organizatorių informacija

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: