V. Čepinskis surengė padėkos koncertą
(c) Kaunas.lt archyvo nuotr.

Pavasarį Dainavos gyvenamajame rajone buvo pradėti šilumos vamzdynų keitimo darbai, todėl greta Draugystės parko esančioje teritorijoje buvo numatyta iškirsti apie dešimt 40-mečių liepų.

Gyventojai prašė, kad liepos būtų išsaugotos. Viename iš daugiabučių prabėgo smuikininko V. Vilhelmo Čepinskio vaikystė. Dabar čia gyvena jo tėvai.

Padedant Kauno miesto merui R. Mikaičiui ir bendrovės „Kauno energija“ direktoriui R. Bakui, Dainavos gyvenamajame rajone pavyko išsaugoti senų liepų alėją.

Dėkodamas už paramą išsaugant liepas, rugsėjo 3 d., Draugystės parke, V. Čepinskis surengė nemokamą padėkos koncertą gyventojams.

Jame dalyvavo žinomi dainininkai – Vaida Genytė, Linas Adomaitis, Kauno burgundiškojo choro dalyvė Evelina Bakanovienė su savo auklėtiniais, roko grupė iš Vilniaus „Agnė plius Jonas“ (Agnė Buškevičiūtė ir Jonas Lapinas). Renginį vedė aktorius Petras Venslovas. Žinoma, koncertavo ir pats smuikininkas V. Čepinskis.

Į koncertą susirinko gana daug gyventojų, jie dėkojo ir atlikėjams, ir seniūnijai už maloniai praleistą laiką.

Žurnalistė Audronė Vaitkutė seniūnijai padovanojo keletą savo autorinių knygų, kurios kartu su gėlėmis ir buvo įteiktos atlikėjams.
Prieš koncertą Draugystės parke veikė atrakcionų parkas ir prekybininkų mugė.

Šis koncertas – pirmasis iš tradicinių renginių ciklo Draugystės parke „Meno ruduo Dainavoje“.

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: