VDU karaliaus krepšinis
(c) Stock.xchng archyvo nuotr.

Mokslo metų pradžioje VDU kvies akademinę bendruomenę dalyvauti su krepšiniu susijusiuose renginiuose:

rugpjūčio 31 d. 14 val. aikštėje prie VDU Centrinių rūmų (S. Daukanto g. 28) vyks susitikimas su tituluotais VDU krepšininkais, o nuo rugpjūčio 31 d. iki rugsėjo 2 d. 21 val. VDU K. Donelaičio g. 52 rūmų kiemelyje bus galima dideliame ekrane stebėti Lietuvos rinktinės kovas Europos krepšinio čempionate.

VDU vaikinų krepšinio komanda, šįmet penktą kartą iš eilės (devintą istorijoje) laimėjusi Lietuvos studentų krepšinio lygos (LSKL) auksą bei penktą kartą neradusi sau lygių ir Europos universitetų čempionate, rugpjūčio 31 d. 14 val. susitiks su universiteto bendruomene.

Renginio metu studentai turės progą ne tik susipažinti su dabartiniais VDU vaikinų krepšinio komandos nariais (Mindaugu Kuzminsku, Edgaru Ulanovu, Žygimantu Janavičiumi ir kitais), bet ir pasveikinti tik šiemet prie VDU prisijungusius Pasaulio jaunimo (U-19) čempionus – Vytenį Čižauską bei Rolandą Jakštą.

Taip pat bus surengtos specialios krepšinio rungtys, kuriose bus galima išmėginti rankos taiklumą ne tik su krepšininkais, bet ir su VDU Rektoriumi. Studentų erdvėje šalia VDU Centrinių rūmų renginio metu veiks paroda, kurioje eksponuojami VDU krepšininkų iškovoti trofėjai ir jų nuotraukos.

Rugpjūčio 31rugsėjo 2 d. 21 val. VDU suteiks galimybę dideliame ekrane stebėti Lietuvos vyrų krepšinio rinktinės varžybas Europos čempionate.

Tai – puiki galimybė gerai praleisti laiką universitete ir pamatyti, kaip geriausi Lietuvos krepšininkai rungiasi su D. Britanija, Lenkija ir Turkija. Stebėti permainingas kovas ir sirgti už rinktinę bus galima VDU K. Donelaičio g. 52 rūmų kiemelyje. Esant blogam orui, krepšinio rungtynės bus transliuojamos K. Donelaičio g. 52 rūmų fojė.

Vytauto Didžiojo universiteto informacija

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: