VDU studentė V. Paršaitytė apdovanota vardine metine stipendija
(c) Stock.xchng archyvo nuotr.

Spalio 12 d., trečiadienį, Vytauto Didžiojo universiteto rektorato posėdžio metu VDU Teisės fakulteto 4 kurso studentei Vitai Paršaitytei už pažangumą ir socialinį aktyvumą įteikta vardinė metinė Advokatų profesinės bendrijos „Nordia Baublys & Partners“ įsteigta stipendija.

Jau antrus metus iš eilės VDU Teisės fakulteto studentams teikiamos „Nordia Baublys & Partners“ stipendijos – paskatinimas studentams gerai mokytis, būti aktyviais socialiniame gyvenime, prisidėti prie VDU Teisės fakulteto veiklos.

„Nordia Baublys & Partners“ partneris, pirmosios VDU Teisės fakulteto laidos absolventas Evaldas Rapolas priminė, kad daug šios bendrijos Kauno skyriaus darbuotojų aukštąjį išsilavinimą įgijo būtent šiame universitete, taigi, jie remia savąjį Alma Mater.

„Rėmėme neseniai universitete organizuotą teisininkų konferenciją, dėstėme čia paskaitas. Ketiname šį bendradarbiavimą tęsti ir toliau“, – patikino E. Rapolas.

Teisės fakulteto prodekanas Mindaugas Bilius pasidžiaugė, kad stipendijas įsteigusioje Advokatų profesinėje bendrijoje dirba tiek daug VDU absolventų, pasveikino šių metų laureatę: „Malonu, kad ši jau antrus metus rengiama iniciatyva gimė bendrijoje, kurioje dirba universitetą baigę teisininkai. Stipendija įteikta V. Paršaitytei atsižvelgus ne tik į studijų rezultatus, studentišką veiklą, bet ir į socialinį aktyvumą“, – sakė M. Bilius.

Į stipendiją pretenduoti galėjo aktyvia socialine veikla užsiimantys VDU Teisės fakulteto ketvirto kurso studentai, kurių pažymių vidurkis ne mažesnis nei 8.

VDU Teisės fakulteto informacija

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: