(c) stock.xchng archyvo nuotr,

“Veik. Valdyk. Vadovauk” – tai jau penkerius metus iš eilės Kauno technologijos universiteto (KTU) Ekonomikos ir Vadybos fakulteto studentų atstovybės narių (V.F.S.A.) organizuojamas seminarų ciklas.

Jis kovo 22 – 26 dienomis klausytojus sukvies į 307-ą fakulteto auditoriją.

“Mes siekiame, kad studentai įgytų daugiau teorinių ir praktinių žinių apie keliamus darbo rinkos reikalavimus, verslo sąlygas ir galimybes”, – teigė vienas iš nemokamų seminarų organizatorių Kornelijus Juodis.

Anot jo, pasisakyti yra kviečiami patyrę lektoriai noriai besidalinantys su studentais turimomis žiniomis bei patirtimi.

“Pagrindinė renginio idėja yra paįvairinti teorines paskaitas lektorių ar žmonių, dirbančių tam tikroje srityje, pasakojimais, pastebėjimais ir patarimais. Nors seminarai yra labiau ekonominės pakraipos, tačiau yra naudingi bei įdomūs ir kitų specialybių studentams, todėl “Veik.Valdyk. Vadovauk” kasmet pritraukia vis didesnę auditoriją klausytojų”, – sakė K. Juodis.

Pranešimų temos parenkamos kuo orginalesnės, nes į įprastus dalykus norima pažvelgti kitu kampu. Šiais metais Jordanas Poškaitis ves paskaitą tema – “Rytų kovos principų pritaikymas versle”, Odeta Bložienė, Swedbank Asmeninių finansų instituto vadovė Lietuvoje, pasisakys seminare „Atsakingas savarankiskumas: finansiniu sprendimu pamokos”. Į renginį atvyks ir UAB “Visetas” direktorius Mindaugas Narijauskas, pasisakysiantis apie ryšius su visuomene bei daug kitų lektorių.

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: