(c) Stock.xchng archyvo nuotr.

Šiandien Kaune įsikūrusiuose „Kartų namuose“ organizuojama pagyvenusių žmonių mėnesiui skirta šventė „Duonai kasdienei“. Jos dalyviai mėgaujasi UAB „Fazer kepyklų“ dovanotais duonos produktais. Linkėdama senjorams stiprybės, „Gardėsio“ prekinio ženklo produktais prekiaujanti kepykla aktyviai prisijungia prie Kauno miesto savivaldybės organizuojamų pagyvenusių žmonių mėnesio renginių.

„Džiaugiamės, kad kepykla taip aktyviai prisijungė prie šios kilnios akcijos rėmimo. Parodytas dėmesys praskaidrina senjorų kasdienybę ir suteikia jiems jėgų. Tikiuosi, kad ir kitos įmonės aktyviai paseks „Fazer kepyklų“ pavyzdžiu ir dar prisijungs prie vykstančių renginių,“ – teigia Kauno miesto meras Andrius Kupčinskas. Dar prieš Kauno miesto mero A. Kupčinsko kreipimąsi į verslininkus, UAB „Fazer kepyklos“ nusprendė skirti paramą duonos gaminiais įvairiems pagyvenusių žmonių renginiams.

„Šiandien retokai pagalvojama, ko reikia pagyvenusiam žmogui, tad prisidėdami prie šios iniciatyvos norime, kad senjorai pajustų mūsų rūpestį. Kviesdami paragauti duonos gaminių norime priminti senjorams, kad jie ir šiandien gali rasti tikrosios, pagal tradicines receptūras kepamos lietuviškos duonos be jokių mielių,“ – teigia UAB „Fazer kepyklos“ prekybos direktorius Mindaugas Snarskis.

Spalio 22 d. Kauno miesto meras A. Kupčinskas kartu su „Kartų namų“ dienos centro senjorais lankysis „Gardėsio“ kepykloje. Senjorai galės įsitikinti, kad duona kepykloje kepama pagal senovinius pricipus, naudojant natūralų plikinį ir raugą. Jiems bus pasiūlyta patiems prisidėti prie duonos kepimo proceso. Apsilankymo metu kartu su miesto meru ir senjorais taip pat bus kalbama apie pagyvenusių žmonių poreikius ir galimą verslininkų indėlį prisidedant prie jų įgyvendinimo.

UAB „Fazer kepyklos“ nuolat rūpinasi vietos bendruomene ir visuomet rodo iniciatyvą prisidedant prie Kauno miesto socialinių akcijų. Rugsėjo mėn. pabaigoje, minint socialinio darbuotojo dieną, savo produktais kepykla taip pat pradžiugimo Kauno miesto socialinius darbuotojus, padedančius sunkiausiai besiverčiantiems kauniečiams. Įmonė taip pat tęsia bendradarbiavimą su Raudonojo Kryžiaus draugija, skirdama paramą Kauno regione įsikūrusioms valgykloms, kuriose lankosi skurstantys ir pagalbos prašantys asmenys.

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: