Viešėjo verslininkas iš Kinijos
(c) Kaunas.lt archyvo nuotr.

Pirmadienį, rugpjūčio 29 d., Kauno miesto meras Rimantas Mikaitis susitiko su verslininku iš Kinijos ponu Wen Zhang, kuris ieško galimybių investuoti mūsų mieste, importuoti lietuviškas prekes į savo šalį.

Svečias iš Azijos žemyno yra BIG („Beijing Industrial Group“) valdybos narys. Ši bendrovė apjungia šešias įmones, kurių veikla yra plieno gaminiai ir metalurgija, tekstilė ir gaminiai, alternatyvūs energijos šaltiniai, statybinė įranga, maisto pramonės sektorius. Šiuo metu įmonė sparčiai vysto investicinius projektus statybos sektoriuje rekreacinėse zonose.

„Mūsų bendrovei įdomu, kas domina lietuvius, kokių poreikių jūs turite. Ieškome partnerių metalurgijos produktų, statybinės technikos, tekstilės prekybai. Norėtume importuoti statybinę medieną, ekologiškus produktus, tokius kaip bulvės, kurių jūs turit daug“, – pasakojo verslininkas Wen Zhang.

Verslininkas neabejoja, kad bendradarbiavimas gali taip pat atverti duris Lietuvos įmonėm į Kinijos rinką.

Miesto vadovas Rimantas Mikaitis svečiui palinkėjo sėkmingos viešnagės laikinojoje sostinėje, kad būtų užmegzti norimi kontaktai, rasti nauji verslo partneriai.

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: