(c) Kaunas.lt archyvo nuotr.

Kauno rajono savivaldybės taryba visuomenei būtinais pripažino dvidešimt šešis vietinio (priemiestinio) reguliaraus susisiekimo autobusų maršrutus ir įpareigojo Administracijos direktorių, vadovaujantis teisės aktų nustatyta tvarka, iš tam tikslui biudžete numatytų lėšų kasmet sudaryti su vežėjais nuostolių kompensavimo sutartis. Palyginti su praėjusiais metais, visuomenei būtinų maršrutų skaičius nepasikeitė.

Kauno rajono savivaldybės administracija gavo Kauno rajono Babtų seniūnijos Muniškių ir Juodonių kaimų seniūnaitijos prašymą išnagrinėti galimybę koreguoti vietinio (priemiestinio) reguliaraus susiekimo 103-ojo autobuso maršrutą Kauno pilis–Muniškiai, pratęsti iki Babtų ir užsukti į Sitkūnus, Juodonis, Muniškius ir N. Muniškius. Šiuo maršrutu į Kauną būtų patogu atvykti šių kaimų gyventojams, taip pat jiems būtų patogu atvykti į Babtų seniūniją, kurioje yra ambulatorija, paštas, policija, gimnazija.

Kauno rajono keleivinio kelių transporto organizavimo ir kontrolės komisija pritarė 103-iojo autobuso maršruto koregavimui ir nutarė siūlyti artimiausiam Kauno rajono savivaldybės tarybos posėdžiui teikti sprendimo projektą dėl vietinio (priemiestinio) reguliaraus susiekimo 103-ojo autobuso maršruto Kauno pilis–Muniškiai pavadinimo keitimo į pavadinimą Kauno pilis–Muniškiai–Babtai.

Kauno rajono savivaldybės informacija

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: