(c) KaunoZinios.lt archyvo nuotr.

Užvedančios dainos, po kurių, atrodytų, paprastučiu tekstu slepiasi nepaprastos gyvulių ir žmonių filosofijos… Ši muzika klausytojus privers pajusti patį tikriausią pavasarį, nukels į šimtametę girią, kurioje murmekles murma du draugai, bandantys išspręsti visus gyvenimo klausimus ir į savo neilgą gyvenimėlį žvelgti paprasčiau…

Kas jie?

Andrius Zalieska-Zala – nepamainomas dešimtmetį gyvuojančios grupės „Arbata“ vadas. Kaip teigiama šios grupės tinklalapyje, tai – visada jaunas žmogus, sugebantis aplink save greitai sutraukti nepažįstamų žmonių ratą. Tik teigiamą energiją ir šypseną spinduliuojančio atlikėjo pagrindinė savybė – jis turi ką pasakyti ir tiki tuo, ką daro čia ir dabar. O kai tiki pats, nori nenori patiki ir aplinkiniai.

Aurimas Driukas – nenuilstantis profesionalus gitaristas, grojantis su Alina Orlova, grupėmis „Siela“, „IR“ bei neatsisakantis ir ne tokių pastovių kompanionų scenoje – Bjelle ir Peru ar Julija Karaliūnaitė. Be kita ko, jis ir pats nepraleidžia progos paimti į rankas tušinuką ir užrašyti vieną kitą dainą. Tai tiesiog žmogus, gyvenantis muzikoje ir su muzika.

Tai gyvenimo džiaugsmu trykštantys žmonės, kurie stengiasi, kad kiekvienas žmogus pajustų tą laimę bent per kelias valandas, kurias praleidžia besiklausydamas šio unikalaus dueto. Jie tvirtai tiki tuo, ką daro, ir priverčia tikėti aplinkinius.

Kas? Zala&Driukas
Kada? Kovo 23 dieną, 19 valandą
Kur? Muzikiniame restorane PapaJazz (Savanorių pr. 178)
Kiek? 20 litų. Bilietus galima įsigyti PapaJazz klube iki pat renginio pradžios.

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: