(c) Kaunas.lt archyvo nuotr.

Nuo šiandien, tris dienas (spalio 7-9 d.), Kaune veiks paroda „Rinkis prekę lietuvišką“. Jeigu pabodo daiktai pagaminti kitose šalyse, ši paroda kaip tik skirta jums.

Kad paroda atidaroma iškilmingai paskelbė miesto meras Rimantas Mikaitis, Kauno krašto pramonininkų ir darbdavių asociacijos prezidentas Jonas Guzavičius ir UAB „Ūkio banko investicinė grupė“ (ŪBIG) prezidentas Vladimiras Romanovas.

„Džiaugiuosi, kad šiais metais paroda vyksta naujoje „Žalgirio“ arenoje. Tokios parodos stiprina Lietuvos verslą, skatina jų konkurencingumą. Tikiu, kad ateityje paroda plėsis ir visi Lietuvos verslininkai norės joje dalyvauti bei pristatyti savo gaminamus produktus“, – parodos atidarymo iškilmėse kalbėjo miesto vadovas R. Mikaitis.

Paroda „Rinkis prekę lietuvišką“ ne tik patvirtins Lietuvos gamintojų privalumus, tačiau ir praplės ir visų akiratį, supažindins su rinkoje jau esančiomis ir pasirodysiančiomis naujienomis. Parodoje galėsite rasti žinomiausių Lietuvos gamintojų gaminius.

Lietuvos Respublikos žemės ūkio viceministras Edvardas Raugalas parodos atidarymo iškilmėse prisiminė, kad dar prieš mėnesį „Žalgirio“ arenoje vyko aršios kovos tarp sportininkų, krepšinio komandų. Šiandien parodoje varžosi produkcija.

Lietuvos pramoninkų konfederacijos atstovas Seime ir Vyriausybėje Mindaugas Reinikis nepamiršo padėkoti Kauno krašto pramonininkų ir darbdavių asociacijai, kad kiekvienais metais sutinka organizuoti šią parodą.

„Mane labai nudžiugino, kad iš ryto atvykus į „Žalgirio“ areną pamačiau gausų būrį žmonių, norinčių apsilankyti parodoje. Tai įrodo, kad lietuviai domisi mūsų šalyje gaminama produkcija“, – sakė M.Reinikis.

Paroda „Rinkis prekę lietuvišką“ vyks spalio 7-9 dienomis, Žalgirio arenoje (Karaliaus Mindaugo pr. 50, Kaunas). Įėjimas į parodą nemokamas.

Parodos darbo laikas:

2011.10.07-08 nuo 10 iki 18 val.

2011.10.09 nuo 10 iki 16 val.

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: