(c) Stock.xchng archyvo nuotr.

Visiems krepšinio aistruoliams puikiai pažįstama radijo laida apie krepšinį ir Kauno „Žalgirio“ komandą grįžta. Kitą pirmadienį, rugsėjo 27 d., prasidės jubiliejinis penktasis „Žalgirio radijo“ sezonas. Laida, kaip ir ankščiau, bus transliuojama kiekvieną darbo dieną nuo 17 iki 18 val. įvairiuose Lietuvos miestuose.

Kauno apskrityje „Žalgirio radijas“ ir toliau bus girdimas radijo stoties TAU klausytojams (102,9 FM arba www.tau.lt). Panevėžyje, Biržuose, Kupiškyje, Kėdainiuose, Rokiškyje ir Ukmergėje – laida bus girdima radijo „Pulsas“ bangomis (96,6 FM arba 107,3 FM), o Alytuje ir Druskininkuose – radijo stoties FM99 (99,00 FM arba 97,2 FM). Nuo šiol laidą taip pat galės girdėti ir Utenos miesto gyventojai, radijo stoties „IR“ eteryje (103,9 FM).

Šį sezoną prie „Žalgirio radijo“ pulto ir mikrofono lieka klausytojams jau pažįstamas balsas – Karolis Tiškevičius. Nuo šiol jam talkins net du „Žalgirio orų sinoptikai“ – Jums puikiai pažįstama Mingailė ir naujasis jos kolega Marius.

Sezono atradimu jau dabar pretenduoja tapti naujoji rubrika „Komentaras“. Šioje rubrikoje po svarbiausių ir atkakliausių Kauno „Žalgirio“ rungtynių publikuosime karštus, dar niekur negirdėtus trenerių, žaidėjų ir pačių krepšinio aistruolių komentarus, vos pasibaigus rungtynėms, tiesiai iš Kauno sporto halės.

„Žalgirio radijo“ laidoje atgims ir dar viena didelį pasisekimą praeityje turėjusi rubrika – „Žalieji draugai“. Bendradarbiaujant Kauno miesto ir rajono policijoms bei Kauno „Žalgirio“ klubui, šioje rubrikoje kartą per savaitę smulkūs kelių eismo taisyklių pažeidėjai, telefonu kalbėdami tiesioginiame laidos eteryje, turės galimybę ne tik išvengti piniginės baudos, bet ir laimėti vertingų „Žalgirio“ prizų.

Maža to, kiekvieną dieną laidoje Jūsų lauks naujausios žinios iš Kauno „Žalgirio“ treniruočių, „karštos“ naujienos iš komandos stovyklos ir dar niekur negirdėti žalgiriečių komentarai. Rubrikoje „Užribis“ girdėsite atvirus žalgiriečių pasakojimus apie jų pačių gyvenimą už aikštelės ribų. Nemažiau Jūsų dėmesio tikisi sulaukti ir naujos bei Jums jau puikiai pažįstamos rubrikos: „Žaliasis dienoraštis“, „Stora piniginė“, „Žalgiris.lt“, „Pokštelis“, „Eurolygadienis“. Įdomu tai, kad nuo šiol įvairių rungtynių baigtis prognozuos ir patys žalgiriečiai.

Didelę intrigą kiekvienos „Žalgirio radijo“ laidos metu garantuos ir rėmėjo BOSCH rengiami žaidimai. Nuo pirmadienio iki ketvirtadienio kiekvienos laidos pabaigoje klausytojų laukia tikras galvosūkis. Žaidimo pradžioje krepšinio aistruoliai gaus kelias užuominas, o patys paskaminę į studiją (8-37 35-22-11) dar galės pateikti po du klausimus, į kuriuos vedėjas atsakys tik TAIP arba NE. Klausytojas, pirmasis įminęs mįslę, pateks į antrąjį žaidimo etapą, kuris vyks penktadieniais. Būtent šią dieną keturi finalininkai susigrums „Savaitės BOSCH estafetėje“, kurios nugalėtojo laukia ypač vertingas prizas.

Visos „Žalgirio radijo“ naujienos, anonsai, diskusijos bei žaidimai ir toliau bus publikuojami oficialiame laidos puslapyje „Facebook“ socialiniame tinkle. Būtent čia Jums viso sezono metu siūlysime laimėti ne tik bilietus į Eurolygos ir kitų turnyrų rungtynes, tačiau ir „Žalgirio“ šalikus bei suvenyrus. Oficialiame laidos puslapyje „Facebook“ tinkle Jūs galite reikšti savo mintis apie „Žalgirio radiją“ ir siūlyti naujovių. Taip pat kviečiame dalyvauti naujoje laidos rubrikoje „Pokštelis“, kurios metu vedėjas laidoje karts nuo karto skaitys šmaikščius Jūsų pastebėjimus arba anekdotus krepšinio tematika. Šią rubriką papildyti galite laidos puslapio diskusijų skiltyje. Paskubėkite tapti laidos gerbėju „Facebook“ tinkle!

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: