(c) zalgiris.lt archyvo nuotr.

Jau rytoj Kauno “Žalgiris” žais pirmąsias oficialias sezono rungtynes LKL dvikovoje su Kėdainių “Nevėžiu”, tuo tarpu, darbą eteryje jau šį vakarą pradeda ir ilgai lauktas „Žalgirio radijas“ su laidos vedėju Karoliu Tiškevičiumi.

Pirmojoje sezono laidoje Jūsų lauks išsamus interviu su komandos vyriausiuoju treneriu Aco Petrovičiumi, naujausia informacija iš komandos treniruočių ir „Žalgirio orų prognozė“, kurią Jums pristatys puikiai pažįstama „sinoptikė“ Mingailė ir naujasis jos kolega Marius.

Pristatomojoje penktojo sezono „Žalgirio radijo“ laidoje pasiūlysime išmėginti jėgas ir naujajame BOSCH žaidime-mįslėje „Kas tai galėtų būti?“. Tik dvi užuominos, jūsų įžvalga ir gebėjimas išgauti informaciją iš laidos vedėjo – tai raktas į savaitės žaidimo finalą ir vertingus „Žalgirio“ radijo“ pagrindinio rėmėjo BOSCH prizus.

Šią savaitę, kaip ir visą sezoną, „Žalgirio radijas“ Jums pasiūlys ir dar daugiau intriguojančių žaidimų, „Žalgirio“ bei rėmėjų prizų, informacijos iš komandos stovyklos ir pokalbių su žalgiriečiais bei klubo administracija. Pateikti klausimus laidos svečiams, išsakyti savo mintis arba dalyvauti žaidimuose Jūs ir toliau galėsite 17.00-18.00 val. skambindami į studiją, telefono numeriu (8-37) 35-22-11.

Antradienio laidoje Jūsų lauks pažintis su Martynu Pociumi už aikštelės ribų rubrikoje „Užribis“. Trečiadienį laidos studijoje svečiuosis klubo generalinis direktorius Paulius Motiejūnas, kuriam klausimus „Žalgirio“ interneto svetainėje www.zalgiris.lt ir „Žalgirio radijo“ puslapyje Facebook socialiniame tinkle galėsite pateikti ir Jūs.

„Žalgirio radijas“, kaip ir ankščiau, bus transliuojamas kiekvieną darbo dieną nuo 17 iki 18 val. įvairiuose Lietuvos miestuose. Kaune „Žalgirio radijas“ ir toliau bus girdimas radijo stoties TAU klausytojams (102,9 FM). Panevėžyje, Biržuose, Kupiškyje, Kėdainiuose, Rokiškyje ir Ukmergėje – radijo „Pulsas“ bangomis (96,6 FM arba 107,3 FM). Nuo šiol laidą taip pat galės girdėti ir Utenos miesto gyventojai, radijo stoties „IR“ eteryje (103,9 FM).

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: