(c) zalgiris.lt archyvo nuotr.

Kauno „Žalgirio“ delegacija trečius metus iš eilės vyksta į Italijos miestą Sieną. Eurolygos burtai kauniečius vėl suvedė su „Montepaschi“ komanda, kuri ketvirtadienį ruošiasi priimti „Žalgirio“ iššūkį antrosiose šio sezono Eurolygos rungtynėse. Į Italiją išvyko 11 „Žalgirio“ krepšininkų.

Antradienio popietę, po rytinės treniruotės, Kauno „Žalgirio“ treneriai ir žaidėjai išsiruošė kelionei į Italiją. Dėl nepatogaus susisiekimo su Sienos miestu šį kartą į Eurolygos mačą keliaujama ne rungtynių išvakarėse. Kelionės tikslą žalgiriečiai pasieks tik po vidurnakčio Lietuvos laiku, todėl ir buvo nuspręsta į Italiją išvykti diena anksčiau.

Į Sieną „Žalgiris“ iškeliavo tokios sudėties: Šarūnas Vasiliauskas, Marcusas Brownas, Martynas Pocius, Adas Juškevičius, Mantas Kalnietis, Tadas Klimavičius, Mirza Begičius, Dainius Šalenga, Artūras Milaknis, Povilas Čukinas ir Travisas Watsonas.

Kaune liko susirgęs įžaidėjas Žygimantas Janavičius bei puolėjai Povilas Butkevičius ir Siim-Sander Vene. Su šiais krepšininkais individualiai dirbs taip pat Lietuvoje likęs treneris Gvidonas Markevičius.

Primename, jog rungtynės Sienoje su „Montepaschi“ bus žaidžiamos šį ketvirtadienį 22.00 val. Lietuvos laiku. Pirmajame ture „Žalgiris“ rezultatu 71:52 įveikė Vilerbano „Asvel“ komandą, o „Montepaschi“ net 85:40 sutrypė Zagrebo „Cibona“ ekipą.

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: