Žaviausios Lietuvos moterys atstovaus savo miestus

Vasaros pabaigoje bus išrinktos žaviausios devynių Lietuvos miestų moterys. Daugiausiai interneto vartotojų palaikymo bei geriausiai komisijos įvertintos moterys gaus ne tik vertingų prizų bei „Miesto ledi“ titulą, tačiau ir galimybę pristatyti savo miestą.

Organizatorių teigimu, šis konkursas išsiskiria tuo, jog ieškomos ne tiesiog gražios, tačiau ir visapusiškai žavios moterys, galinčios garsiai ištarti: „Aš didžiuojuosi savo miestu!“.

Konkurso „Miesto ledi“ tikslas – atkreipti dėmesį į Lietuvos miestus bei ten gyvenančias moteris, paskatinti jas aktyviau dalyvauti visuomeniniame gyvenime, reikšti savo nuomonę ir priimti sprendimus.

Kas svarbiausia – parodyti, kad jų miestai yra gražūs ir kupini veiklos, todėl pasibaigus konkursui laimėtojos bus kviečiamos pristatyti savo meistą ir kituose Lietuvos regionuose.

Dalyvauti žaviausių moterų rinkimuose galima užpildžius anketą internete www.miestoledi.lt bei įkėlus tris savo nuotraukas.

Registruotis galima iki pat rugsėjo 27 dienos. Šiuo etapu už konkurso dalyves balsuos interneto vartotojai. Kiek vėliau prie jų prisijungs komisija, kuri vertins po dešimt geriausiai įvertintų kiekvieno miesto moterų bei merginų, o susumavus tiek komisijos, tiek interneto vartotojų balsus – spalio pirmosiomis dienomis bus paskelbtos devynios nugalėtojos.

Devynioms nugalėtojoms bus suteiktas „Miesto ledi“ titulas. Šiemet žaviausios moterys ieškomos devyniuose Lietuvos miestuose – Kaune, Klaipėdoje, Šiauliuose, Panevėžyje, Utenoje, Alytuje, Ukmergėje, Telšiuose ir Marijampolėje – tačiau neatmetama, kad kitąmet konkursas gali plėstis.

Organizatorių informacija

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: