Laidos „Real Time“ kadras

JAV prezidentas Donaldas Trampas smarkiai „užkliuvo“ už Bilo Maherio, sakydamas, kad jis žiūrėjo komiko pasirodymą per HBO ir padarė išvadą, kad jis niekam neįdomus.

Praėjusią savaitę pirmą kartą žiūrėjau Bilą Maherį. Jis atrodo baisiai, atrodo išsekęs, sulysęs ir silpnas. Jei kada nors buvo svari priežastis jo neanuliuoti, tuomet pažiūrėkit jį dabar“, – per „Twitter“ parašė Trampas ir užsiminė apie tai, kad Maheris surengė provokatyvų pasirodymą koronaviruso pandemijos metu.

Jis niekada kažko įdomaus ir nedarė, bet dabar tai tik dar blogiau!” siuto prezidentas.

Trampas ir Maheris jau seniai nesutaria, prezidentas jį vadina „kuoktelėjusiu komiku“, kurio šou yra „pilnas melo“.

Trampas itin dažnai tampa Maherio kritikos taikiniu.

Savo kas savaitinėje programoje „Real Time“ Maheris kritikavo Trampą, atkreipdamas dėmesį į tai, kad prezidentas nedalyvavo senatoriaus Džono Makeino, atstovo Džono Liuviso ir pirmosios JAV valstybės ponios Barbaros Buš laidotuvėse.

Maheriui stebint, kaip kiti buvę prezidentai giria Liuvisą per jo laidotuves, tai privertė jį galvoti apie Trampą.

Aš iš tikrųjų dėl jo liūdėjau, nes jo laidotuvėse niekas apie jį taip nekalbės“, – sakė Maheris ir pridūrė, kad trokšta Trampui „ilgo, sveiko gyvenimo kažkur, kur jis negali pakenkti Amerikai“.

Maheris tęsė: „Kai kurie vyrai žvelgia į pasaulį ir klausia: „Kodėl?“ Donaldas Trampas pažvelgė į pasaulį ir paklausė: „Kokia man iš jo nauda?“ Jo dosnumas žino tik ribas ir jis visuomet pirmiausia rinksis save, o tik tada kitus.“

Siūlome pasižiūrėti šią laidos ištrauką ir išgirsti visą „laidotuvių” kalbą.

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: