Newsru.com archyvo nuotr.

V.Putinas nusifilmavo skrendantis skraidykle (“deltaplanu”) baltųjų gervių būrio priešakyje ir taip neva nurodantis, jauniems paukščiams kelią į pietus. tai praktiškai kvailiausias PR renginys kokį tik galima įsivaizduoti.

Tuo tikslu baltąsias gerves gabeno dėžėse į skrydžio pradžios vietą (pakeliui viena nudvėse), metus treniravo (kelios pakliuvo į variklio sraigtą ir žuvo) … manome, jog tai jo PR komandos viešas kriminalinis nusikaltimas kankinant ir žudant gyvūnus. Pasak filosofo G. Mažeikio apie Maskvos propagandistus buvo galima susidaryti geresnę nuomonę.  “Arba jie išdurnėjo, arba tiesiog pats Putinas pradėjo vadovauti idiotų PR kompanijai.”

Pasak Maskvos nepriklausomos opozicinės radijo stoties “Echo Moskvy”  prieš kelis metus prezentuojant žiemos olimpines žaidynes Sočyje V.Putinas nusprendė nusifografuoti su baltuoju leopardu, žaidynių simboliu. O kadangi snieginis leopardas itin retas nykstantis gyvūnas jį gabeno iš kito regiono, nes Sočyje jie nesiveisia. Gyvūną atgabeno dešimt dienų iki vizito sugavę laukinėje aplinkoje, o kadangi leopardas skirtingai nuo V.Putino pasitaikė tikras alfa patinas, tai atveštas draskėsi iki paskutiniojo ir jį užslopino stipriais raminančiais vaistais. V.Putinui išvykus nykstančios, retos rūšies leopardas nugaišo.

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: