© Irmos Adomaitienės nuotr.

Šiemet 19 metų scenoje triukšmingai atšventęs L.Adomaitis prieš mėnesį uždarė gastroles po Lietuvą su Kauno bigbendu. Kaip niekada pozityvus muzikantas nė neketina sustoti: jau planuojamas naujas albumas, grandiozinis jo pristatymas, o šio belaukiant – pasirodymas Naujųjų metų vakarėlyje gyvos muzikos klube Orixo Kaune kartu su DJ Erichu ir iliuzionistu Roku Bernatoniu.

Pastarieji keleri metai jums ypatingi: rengiate galingus koncertus su simfoniniais orkestrais, chorais ir bigbendais. Kaip kitąmet švęsite jubiliejinę 20 metų kūrybos sukaktį?

Šiais metais tikrai susprogdinome scenas koncertų ture “19”, ir jis ne tai, kad pateisino mūsų lūkesčius, bet dar aukščiau užkėlė mūsų koncertinių šou kartelę. Kitais metais nusimato didžiulis turas ir galingiausias šou Lietuvos istorijoje, tad arba konkrečiai deginsime scenas, arba visai nieko nedarysiu ir išvyksiu metams į kelionę po pasaulį. 20 metų scenoje – tai kietas riešutėlis, todėl priimsiu tik pačius aukščiausius iššūkius.

ORIXO žadate surengti stilingiausią vakarėlį Kaune: ko galima tikėtis?

Šiame vakarėlyje įkrausime klausytojų baterijas taip, kad sausio 7 dieną dar atrodys, jog Naujieji tęsiasi. Čia bus stilingos muzikos, elegantiškų žmonių, kokybiško garso ir preciziškos šviesos šventė, kurią dar pagardins ir talentingasis iliuzijos meistras Rokas bei šokių muzikos pionierius DJ Erichas. Prekyboje liko vos 17 bilietų, daug kas ir vėl graušis nagus, kad nespėjo laiku įsigyti.

Ar pasirodysite su gyvo garso grupe?

Drauge su manimi scenoje bus didžiulis būrys geriausių muzikantų, kurie yra tikri žvėrys. Žinoma, Naujųjų naktį jie bus pozityviai nusiteikę ir paleisti nuo grandinės. Tad švelniai galima bus juos paglostyti bei padovanoti gėlių. Aš visą savo komandą beprotiškai gerbiu ir myliu.

Albumas „Laiko Mašina“ susilaukė vien teigiamos reakcijos. Kada galima laukti kito studijinio darbo?

Šiuo metu įrašinėju naujus kūrinius savo būsimam jubiliejiniam albumui, kuris pasirodys kitų metų rudenį. Tai vėl bus aukščiausios garso rezoliucijos leidinys vinilo formatu.

Ar koncerte Orixo klausytojai išgirs kažką naujo iš būsimo albumo?

Hm, Orixo yra gyvos muzikos klubas, tad šiam koncertui klausytojam pateiksiu ir kaiką šviežio, karibietiško, kad naujienos į žmonių širdis sutekėtų lyg gaivus nektaras. Tačiau Naujųjų metų vakaro repertuaro pagrindą sudarys tik ryškiausi mano visų laikų hitai. Garantija, kad juos susirinkusi publika plėš garsiau už mane.

Ar jūs pavydite sau?

Beprotiškai.

Bilietus platina Bilietų Pasaulis.

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: