Kadras iš Miley Cyrus 'We Can't Stop' vaizdo klipo

Buvusi “Disney” žvaigždė, o dabar – “blogoji” popmuzikos mergaitė Miley Cyrus (Mili Saires) ketvirtadienį atskirto airių dainininkei Sinead O’Connor (Šineid O’Konor), kuri patarė jai liautis parsidavinėjus muzikos verslo bosams.

M.Cyrus, kurios pavardė antraštėse mirga nuo pat jos pasirodymo per MTV videomuzikos apdovanojimų įteikimo ceremoniją rugpjūčio mėnesį, paskelbė porą įrašų “Twitter”, kuriuose primena S.O’Connor psichikos sveikatos problemas.

Mūšis užvirė po M.Cyrus interviu naujausiam “Rolling Stone” numeriui, kuriame ji atskleidė, kad naujausią jos vaizdo klipą “Wrecking Ball” įkvėpė S.O’Connor “Nothing Compares 2 U”.

Tame vaizdo klipe 20-metė buvusi “Hanos Montanos” (Hannah Montana) žvaigždė supasi ant didžiulio griaunamojo kamuolio – nuoga, jei neskaitysime grubių batų.

Tinklaraštyje savo interneto svetainėje S.O’Connor parašė: “Esu itin susirūpinusi dėl tavęs, (dėl to), jog tie (žmonės), kurie aplink tave, privertė tave manyti, arba paskatino tavo pačios įsitikinimą, kad … “kieta” būti nuogai ir laižyti kūjus savo klipuose”.

“Iš tikrųjų tai atvejis, kai užtemdysi savo talentą leisdamasi, kad tave pardavinėtų, ar tai būtų muzikos verslas, ar parsidavinėtum pati. Galiausiai bus tik pakenkta dėl to, kad leidiesi būti išnaudojama, ir tai JOKIU būdu absoliučiai NĖRA galios suteikimas tau ar kokioms nors kitoms jaunoms moterims”, – pridūrė S.O’Connor.

Atsakydama M.Cyrus ketvirtadienį paskelbė porą žinučių “Twitter”, pradėdama nuo airiško pasisveikinimo “Top of the mornin to ya”, reiškiančio “labas rytas”.

“Prieš Amandą Bynes (Amandą Bains) … buvo …”, – parašė ji, paminėdama kitą problemišką garsų vaiką, ir sudėjo virtinę ankstesnių S.O’Connor “Twitter” žinučių, kuriose airių žvaigždė kalba apie savo psichikos sveikatos problemas ir prašo sekėjų rekomenduoti psichiatrą.

M.Cyrus taip pat paskelbė S.O’Connor, plėšančios popiežiaus nuotrauką, atvaizdą. Tai buvo garsus dainininkės, kuriai diagnozuotas bipolinis sutrikimas (maniakinė depresija), gestas scenoje.

M.Cyrus, kurios naujas albumas turi pasirodyti spalį, visoje šalyje sukėlė sąmyšį savo pasirodymu per MTV videomuzikos apdovanojimų ceremoniją, kai itin gašliai trynėsi aplink dainininką Robiną Thicke’ą (Robiną Tiką).

Klipas “Wrecking Ball” per pirmąsias 24 valandas internete buvo peržiūrėtas 19,3 mln. kartų ir pasiekė tinklalapio Vevo.com rekordą.

Atsakydama į atkirtį antrame laiške jaunajai žvaigždei S.O’Connor piktai apkaltino ją tyčiojimųsi iš psichikos ligonių ir perspėjo ją išimti iš “Twitter” tas žinutes, pagrasindama imtis teisinių veiksmų.

Ketvirtadienį Facebook.com ji rašė: “Miley… tikrai? Kas toks sup… tau patarinėja? Nes susiremti su manim yra dar sup… kvailiau nei elgtis kaip prostitutei ir vadinti tai feminizmu”.

“Šiandien taip paskelbei mano “Twitter” žinutes, kurie yra dvejų metų senumo, kuriuos paskelbiau, kai negalavau ir ieškojau pagalbos, kad jie atrodytų kaip neseni. Taip padarydama tu tyčiojiesi iš manęs ir Amandos Bynes dėl psichikos sveikatos problemų ir pagalbos ieškojimo…”

“Aš apstulbusi, jog kažkokia 21-ojo amžiaus 20-metė gali taip pavojingai ir neatsakingai elgtis, kad ne tik pasiųstų signalą jaunoms moterims, kad gerai elgtis kaip prostitutėms, bet ir signalą, kad iš tų, kurie patyrė ar patiria psichikos sveikatos problemų reikia tyčiotis, jų nuomonę reikia laikyti nepilnaverte”, – rašė garsioji airė.

“Ar visai neturi pavojaus jausmo? Ar atsakomybės? Tuoj pat išimk savo žinutes arba sulauksi (žinių) iš mano advokatų. Esu tikra, kad sulauksi ir visokių psichikos sveikatos gynimo grupių (reakcijos). Nepriimtina tyčiotis iš jokio žmogaus už tai, kad jis kentėjo”, – rašė ji.

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: