„Sostų karų" žvaigždė aktorius Kristoferis Hivju

„Sostų karų” žvaigždė aktorius Kristoferis Hivju žiūrovų visame pasaulyje žinomas ir mylimas kaip Tormundas neišvengė korona virusu (COVID-19). Aktorius paskelbė apie tai savo instagram paskyroje ir pranešė, kad karantinavosi savo namuose Norvegijoje.

„Plaukite rankas, laikykitės vienas nuo kito 1,5 metro atstumu, užsidarykite karantine, darykite viską, kad sustabdytume viruso plitimą. Kartu galime įveikti virusą ir sumažinti krizę ligoninėse. Rūpinkitės vieni kitais, laikykitės atstumo, likite sveiki!” – ragino aktorius.

Agento 007 sagos filmo „Paguodos kvantas” (‘Quantum of Solace’) žvaigždė, Ukrainoje gimusi modelis ir kino aktorė Olga Kurylenko užsikrėtė Koronavirusu. „Sergu jau savaitę. Kosčiu ir karščiuoju. rūpinkitės savimi ir žiūrėkite į tai labai rimtai!” – pranešė aktorė savo Instagram paskyroje. Ji taip pat yra suvaidinusi satyrinėje komedijoje „Stalino mirtis” bei Terry Gilliamo dramoje „Žmogus nužudęs Don Kichotą”.

Koronavirusu jau užsikrėtė britų kino aktorius Idris Elba, o praeitą savaitę koronavirusas buvo nustatytas aktoriui Tomui Hanksui ir jo žmonai Ritai Wilson, Kanados ministro pirmininko Justin Trudeau žmonai bei NBA krepšininkui Rudy Gobert. Koronavirusu taip pat užsikrėtusi vaiko besilaukianti lietuvių dirigentė Mirga Gražinytė-Tyla kartu su dvejų metų sūnumi.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kristofer Hivju (@khivju) on

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Idris Elba (@idriselba) on

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: