© Wikimedia Commons nuotr.

Pagirios – baisi alkoholio vartojimo pasekmė.  Dažnam iš mūsų su jomis tenka kovoti, bet australas Styvas Davidsonas turėjo kitokį planą.

Prieš išvykdamas pašėlti su draugais, Styvas paliko raštelį sau, kuris primintų, kad kai jis grįš girtas namo, išgertų vandens prieš miegą, kas šiek tiek palengvintų pagirias.

Raštelis skamba taip:

Girtas Styvai, prašau, išgerk šį butelį vandens prieš eidamas miegoti, tada galėsi suvalgyti vištos sparnelių, kurie yra šaldytuve. Pagiriotas Styvas tau padėkos. Pasirašė – blaivas Styvas.

Styvui grįžus namo ir pamačius savo paties raštelį, jam nepatiko, kad jam kažkas nurodinėja, tad jis ant to paties raštelio atrašė:

Eik po velnių blaivas Styvai, aš darysiu tai ką panorėsiu. P.S. – pasakyk pagiriotam Styvui, kad jis maža kekšė.

Styvo draugai, ryte pamatė šį raštelį ir trūko juoku. Ilgai netrukus, raštelio nuotrauka jie pasidalino „Twitter“ paskyroje. Šis raštelis „sprogo“ internete ir žaibišku greičiu tapo viena iš labiausiai aptarinėjamu dienos temų, tiek tarp jo draugų, tiek kitų internautų.

„Aš raštelį pasirašiau, manydamas, kad šiek tiek palengvinsiu pagirias, turint galvoje, kad jau nesu gerojoje 30 metų pusėje ir pagirios tampa vis sunkesnės ir ilgiau trunkančios,“ sakė Styvas.

„Aš būnu šiek tiek užsispyręs kai išgeriu, tad kai pamačiau raštelį nuo savęs, pamaniau „niekas man nenurodinės ką aš galiu daryti, o ko ne,“ tad atrašiau tai ką tuo metu maniau, bet pamenu, kad man buvo sunku suprasti, su kuriuo Styvu aš bendrauju.“

Styvo draugai pakomentavo: „aš sutinku su girtu Styvu“, „girtas Styvas mano didvyris“, „aš džiaugiuosi, kad šiandien man neteks susitikti su pagiriotu Styvu“, šaipėsi Styvo draugai tinkle „Twitter“.

Rastelis

Nors tai pirmas kartas, kai Styvas rašė sau, jis pripažįsta, kad pavartojus alkoholio yra ne kartą tekę šnekėtis su savimi.

Taip pat skaitykite: Senelis savo kieme anūkams pastatė atrakcionų parką

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: