Prekyba internete turi daugybę privalumų. Ten galima įsigyti beveik viską, ko tik gali prireikti neišeinant iš namų. Daugumą prekių pristato net iki durų. Apsipirkinėjimas internetu skamba visai patraukliai, ir sugundo ne vieną vartotoją rinktis prekes būtent iš ten, tačiau, jeigu renkiesi pirkti išleistuvėms suknelę neišeinant iš namų, ji gali truputį nustebinti ar šokiruoti.

Artėjant didžiausiai paauglių šventei – išleistuvėms, tenka truputį pasistengti. O suknelės tampa pačia svarbiausia lietuviška atributika. Deja, ne visos suknelės internete gali tai pat atrodyti ir gyvai. Čia įkeltas juokingas rinkinys suknelių, kurios atrodė patraukliai internete, bet ne realybėje.

Kelios iš čia parodytų suknelių patraukliau atrodytų siaubo filme negu per išleistuvių vakarą. ,,Neužsisakinėkite išleistuvėms suknelių per internetą…“ rašo viena ,,Twitter“ vartotoja. ,,Prisiekiu, jus to pasigailėsite.“

Dauguma šių suknelių yra iš labai prastos medžiagos, ir daugumos tokių rūbų kilmės šalis yra Azijos regionase. Atsivertus gamintojų internetinius puslapius galima išvysti labai žemas kainas, kurios gali sukelti susidomėjimą. Tačiau po prekės gavimo – stipriai nusivilsite.

9

,,Prieš metus aš galvojau, kad tai gera idėja nusipirkti išleistuvių suknelę iš kinų internetinės svetainės…“- nusivylusi mergina rašo savo ,,Twitter“ puslapyje apie savo gautą baisią suknelę.

Paauglės, kurios pasidalino šiomis nuotraukomis savo socialiniuose tinkluose ragina nepirkti šių suknelių. Jos atrodo siaubingai, ir visiškai neatitinka realybės.

16

4

14

7

13

10

8

5

Taip pat skaitykite: Serganti vėžiu moteris įsiamžino solo vestuvių nuotraukose [FOTO]

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: