Jamesas Gunas paaiškina gandus apie tai, kas vaidins Supermeną kitame DC filme.

Spalio mėn. J. Gunas ir prodiuseris Peteris Safranas tapo naujaisiais „DC Studios“ generaliniais direktoriais. Neseniai J. Gunas socialiniame tinkle „Twitter“ atkreipė dėmesį į gandus, kad „Euforijos“ serialo žvaigždė Džeikobas Elordis vaidins filme „Supermenas“.

Režisierius yra dirbęs su „Marvel“ serijos „Galaktikos sergėtojai“ ir DC „Savižudžių būrys“ filmais.

„Supermeno vaidmens dar niekas negavo“, – penktadienį „Twitter“ rašė Gunas, atsakydamas į gerbėjo žinutę, kurioje ant garsiojo superherojaus kūno buvo pavaizduotas jauno aktoriaus veidas.

„Aktorių atranka, kaip paprastai būna, vyks tada, kai scenarijus bus baigtas arba beveik baigtas, o tai dar neįvyko“, – sakė Gunas. „Netrukus papasakosime keletą dalykų, bet tai nebus susiję su tuo, kas vaidins Supermeną“.

Per daugelį metų stiprų, nepalaužiamą herojų DC visatoje vaidino Kirkas Alynas, George’as Reevesas, Christopheris Reeve’as, Deanas Cainas, Tomas Wellingas, Brandonas Routhas, Tyleris Hoechlinas, o pastaruoju metu – Henry Cavillas.

Po pokalbio apie Supermeno ateitį, praėjusį mėnesį Kavilas pasakė, kad jis nebevaidins šio herojaus.

„Tai nėra pati geriausia žinia, bet toks jau tas gyvenimas.“ Gruodžio mėnesį Kavilas „Instagram“ rašė: „Linkiu jiems ir visiems, susijusiems su naująja visata, kuo didžiausios sėkmės ir kuo geriausios kloties“.

Jis sakė gerbėjams, kad Supermeno personažas neišnyks, sakydamas: „Mano laikas dėvėti apsiaustą baigėsi, bet tai, ką simbolizuoja Supermenas, niekada neišnyks. Buvo smagu leistis į šią kelionę kartu su jumis visais, keliaukite tolyn!“

Kompanija „Warner Bros“  paskelbė savo 10 metų DC filmų planą, o Gunas pateikė keletą užuominų apie tai, kas toliau laukia populiaraus herojaus, praėjusį mėnesį socialiniame tinkle „Twitter“ rašydamas: „Mūsų istorija bus apie jaunesnę Supermeno gyvenimo dalį.“

 

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: