Oceanė El Himer / Instagram archyvo nuotr.

„Instagram“ modelis Oceanė El Himer pasidalino nuotrauka, kurioje ji stovi verslo klasės klientams skirtoje lėktuvo dalyje, tačiau vėliau internautai išplatino jos nuotrauką, kurioje modelis jau sėdi ekonominėje klasėje.

Nuomonės formuotojos gerbėjams kilo klausimų po to, kai mergina pasidalino savo nuotrauka iš lėktuvo verslo klasės – prieš „sugrįždama į savo vietą ekonominėje klasėje“.

846 tūkst. sekėjų turinti 27-erių Oceanė El Himer įkėlė nuotrauką į savo „Instagram“ paskyrą, bet kartu skridusi keleivė tvirtino, kad vėliau mergina pastebėta sėdinti ekonominėje klasėje.

Oceanė iš Prancūzijos miesto Bordo, vilkinti žalios ir violetinės spalvų sportinį kostiumėlį pozavo lėktuve su verslo klasės vietomis matomomis užnugaryje.

Tačiau antroji nuotrauka, kuria dabar dalinamasi „Twitter“ platformoje, rodo merginą, sėdinčią ekonominėje klasėje su telefonu rankoje ir žiūrinčią į praėjimą.

Po nuotrauka, kurią įkėlė Oceanė, ir kuri surinko daugiau nei 100 tūkst. paspaudimų „patinka“, buvo parašyta „kita stotelė – Monakas, skrendu visą naktį“.

Tačiau viena iš jos pačios gerbėjų demaskavo modelį paviešindama atvirą nuotrauką savo „Twitter“ paskyroje su prierašu „Oceanė El Himer ekonominėje klasėje „lol“.

Twiter archyvo nuotr.

Tada kita gerbėja pasidalino nuotrauka su komentaru, kuris lietuviškai skamba taip: „Vien dėl to, kad ji matoma televizijoje nereiškia, kad ji turi skraidyti verslo klase“.

Oceanė išgarsėjo po to, kai sudalyvavo televiziniame realybės šou „Les Princes et les Princesses de l’Amour“ kartu su savo dvyne sese Marina.

Realybės šou jos abi varžėsi dėl to paties vyro simpatijos, o vėliau ji sudalyvavo ir kituose realybės šou apie itin pasiturinčių žmonių gyvenimo būdą.

Tokiu gyvenimo būdu ji mėgsta puikuotis visur, kur tik įmanoma, o jos „Instagram“ paskyroje pilna nuotraukų, atspindinčių dekadentišką jos egzistavimą.

Viename iš įrašų Oceanė ant laivo krašto pozuoja su bikiniu, o nuotraukos prierašas sako „Plaukai plaikstosi vėjyje“.

Kitoje nuotraukoje su prierašu „Vitaminas saulė“  ji matoma besimaudanti žymiajame Dubajaus baseine, trečioje stovi dykumoje su apnuoginta viršutine kūno dalimi, o po nuotrauka parašyta „trūksta tik vieno žmogaus, o vieta jau visai apleista“.

Pasiekusi 800 tūkst. sekėjų ribą mergina pasidalino nuotrauka, kurioje nuo galvos iki kojų vilki firminiais drabužiais ir dėkoja gerbėjams.

Mergina rašė: „Norėjau visiems padėkoti, kad sekančių mane, palaikančių tiek gerais, tiek blogais laikais skaičius vis didėja, man tai labai padeda kasdieniame gyvenime“.

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: