Tinklapis StarWars.com pranešė, kad „Sostų karų“ kūrėjai Davidasa Benioffas ir D. B. Weissas ketina sukurti „Žvaigždžių karų“ filmų seriją.

Filmų veiksmas vyks tolimoje galaktikoje, bet jie nebus susieti su trilogija, kurią kuria „Paskutinių džedajų“ filmo kūrėjas Rian Johnson, ar pirmaisiais šešiais epizodais.

Davidas ir Danas – vieni geriausių šių laikų pasakotojų“, – pranešime sakė „Lucasfilm“ prezidentė Kathleen Kennedy. „Jų įvairiapusiškų personažų komanda, istorijos gylis ir mitologijos turtingumas atvers naujus kelius ir, mano nuomone, drąsiai pavers „Žvaigždžių karus“ neįtikėtinai įdomiais.“

1977-ųjų vasarą keliavome į tolimą galaktiką ir nuo to laiko vis apie ją svajojame“, – bendrame pranešime sakė Benioffas ir Weisas. „Mes džiaugiamės galimybe, šiek tiek baiminamės dėl atsakomybės ir taip nekantraujame pradėti, kai tik baigsime paskutinį „Sostų karų“ sezoną.“

weissbenioff

Davidasa Benioffas ir D. B. Weissas © Wikimedia Comons archyvo nuotr.

Dalis gerbėjų susirūpinę, kad populiaraus HBO serialo vaizdiniai, tokie kaip kraujomaiša ir išprievartavimai, persikels į „Žvaigždžių karų“ visatą.

Liepos mėnesį HBO taip pat pranešė, kad Benioff ir Weiss ketina dirbti prie savo artėjančios Pilietinio karo dramos „Confederate“ – serialo, kurio siužetas iškart sulaukė kritikos. Tai paskatino socialinio tinko „Twitter“ vartotojus kvestionuoti sprendimą kurti naują „Žvaigždžių karų“ filmų seriją.

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: