ebay.com nuotr.

Skyrybos – vienas iš sunkiausių gyvenimo įvykių. Skiriantis priimami sprendimai, kurie ne retai verčia du buvusius sutuoktinius pasidalinti turėtą turtą. Tai ne tik emocionaliai, bet ir finansiškai skausmingas procesas. Tačiau vienas Vokietijos gyventojas į savo skyrybas pažvelgė gana ironiškai – išrėžė savo žmonai viską ką apie ją galvoja ir turėtą turtą tikrąją ta žodžio prasme padalino per pusę.

Visi turėti daiktai nuo automobilio, sofos ar meškučio buvo padalinti į dvi dalis. Tokiuose reikaluose vyras aiškiai turi patirties, nes visus daiktus perpjovė labai techniškai tvarkingai ir paliko juos tokius kokie buvo. Žinoma išskyrus mažą detalę, trūko tik antros daikto pusės. Savo daiktų pusę jis parduoda puslapyje ebay.com.

Youtube.com paskyroje vyras paskelbė vaizdo įrašą, kuriame pjausto kėdes, lovas ir telefonus. Taip pat girdimas ir jo komentaras „Ačiū už 12 gražių metų, Laura! Tu iš tiesų nusipelnei visų daiktų pusės“. Jo dalis mašinos ebay.com puslapyje šiandien parduodama už maždaug 50 dolerių, prie nuotraukos seka ir komentaras: „Automobilis gana gerai išsaugotas, tačiau yra keletas jo nusidėvėjimo ženklų… Visų pirma pusės automobilio nėra“.

O štai komentaras po supjaustytos lovos nuotrauka dar šmaikštesnis ir kandesnis „Skirtingai nei apie žmoną, apie šią lovą negaliu pasakyti nieko blogo. Joje aš miegojau tikrai patogiai“. Panašus komentaras pateiktas ir apie sofą „Pastaraisiais metais, aš praleidau daug gražių vakarų sėdėdamas ant šios sofos su savo moterimi. Jai tie vakarai neatrodė tokie gražus, todėl mano buvusi žmona dabar sėdi ant kitos sofos“.

Nuotraukos internete susilaukė didžiulio dėmesio. Vieni atvirai piktinosi vyro poelgiu, kiti jį sveikino už puikų sprendimą ir kitokį požiūrį į susidariusią situaciją. Aišku tik viena: kai kurie skyrybas išgyvena labai skausmingai ir neapsieina be ašarų, na o kiti imasi tokių priemonių kaip šis Vokietijos gyventojas ir iš visos situacijos padaro šiokią tokią pramogą.

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: