ĮSPĖJIMAS: Šis straipsnis neskirtas jaunesniems kaip 18 metų amžiaus skaitytojams bei jautriems žmonėms. Straipsnyje atskleidžiamos siužeto detalės.

2022m. išleistas „Netflix“ serialas „Blogiausias kambariokas“ (angl. „Worst Roommate Ever“) privertė pašiurpti ne vieną žiūrėjusįjį. Jame pasakojamos realiame gyvenime įvykusios blogiausių kambariokų istorijos, kuomet apsigyvenę tame pačiame būste su nepažįstamu žmogumi, dokumentinio serialo herojai tapdavo jų aukomis.

Pirmoji istorija yra apie amerikietę serijinę žudikę Dorotėją Puente, kuri savo namuose apgyvendindavo senolius ir žmones su įvairiomis psichinėmis ligomis.

Doroteja Puente. Policijos nuotr.

Dorotėja pasinaudodavo žmonėmis tam, kad gautų socialines išmokas už jų priežiūrą ir vėliau juos nužudydavo. Taip Dorotėja pasinaudojo ir nužudė iš viso devynias aukas. Už tris iš jų, buvo nuteista kalėti. Moteris savo kaltės nepripažino iki pat savo mirties 2011m.

KC Joy. Netflix

Antroji „Blogiausio kambarioko“ serialo auka yra 36 metų Irako karo veteranė Maribela Ramos. Apie jos dingimą policijai pranešė jos kambariokas KC Joy, kuris sakė esą Maribela negrįžo namo praėjusį, gegužės 3d. vakarą. Maribelos šeima taip pat pranešė apie jos dingimą policijai, nes negalėjo su ja susisiekti mobiliuoju telefonu. Po dviejų savaičių Maribela rasta nuošalioje vietovėje Modjeskos Kanjone, tačiau moters kūnas buvo per daug suiręs, kad būtų galima nustatyti mirties priežastį.

Vėliau policija išsiaiškino, kad KC Joy buvo nesumokėjęs Maribelai nuomos už praėjusį mėnesį ir dėl to tarp kambariokų kilo konfliktas, nes Maribela norėjo iškeldinti KC Joy. Visgi, galiausiai KC Joy buvo nuteistas kalėti įkalinimo įstaigoje nuo 15 metų iki gyvos galvos už Maribelos Ramos nužudymą, tačiau savo kaltės nepripažino.

Callie Quinn. Netflix

Trečioji istorija yra apie Jusefą Khater, kuris 10 metų tarnavo Danijos karališkajame laivyne, tačiau sulaukęs 28m. buvo atleistas už sukčiavimus. Istoriją pasakoja Jusifo auka Callie Quinn, kurią jis pasikėsino nužudyti trenkęs moteriai į galvą su metaliniu strypu ir smaugė po to, kai ji atsisakė jam palikti sumokėtą depozitą už nuomojamą būstą.

Jusefas Khateris, nors ir buvo danas, tačiau, kaip pats tvirtino, jo tikslas būnant ultramaratoninku garsinti Palestiną ir vykdyti lėšų rinkimo akcijas tam, kad gerintų palestiniečių, kaip tautos, įvaizdį aplink pasaulį. Tačiau po Callie Quinn užpuolimo, teisininkas Rocío Berríos ėmęsis šios bylos, išsiaiškino, kad Jusefas buvo tik eilinis sukčius. Vasaros pabaigoje Jusefas buvo sulaikytas ir teigė, kad dėl Callie Quinn sužalojimo jis nekaltas. Tačiau vėliau pripažino, kad visgi trenkė moteriai į galvą, tačiau jos nužudyti intencijos neturėjo. Visgi, Jusefas Khateris buvo nuteistas kalėti 602 dienas.

Jamison Bachman. Netflix

Paskutinioji serialo 1 sezono serija – istorija apie serijinį skvoterį (angl. squatter). Skvoteris tai žmogus, kuris neturintis jokio teisėto leidimo gyventi pastate, tačiau vis tiek jame gyvena ir kategoriškai atsisako iš jo išsikraustyti. Su tokiu asmeniu teko susidurti ir serialo aukai Aleksai Miller, kuri nusprendusi susirasti kambarioką, į savo namus priėmė gyventi serijinį skvoterį Džeimisoną Bachmaną. Vyras iš pradžių prisistatė advokatu Džedu Creeku iš Niujorko.

Bachmanas vos apsigyvenęs pas Aleksą, pradėjo kabinėtis prie Aleksos dėl smulkmenų, tokių kaip būsto šeimininkės šuo. Taip pat delsė mokėti nuomos mokestį, komunalinių mokesčių sąskaitos jam atrodė per didelės, todėl atsisakė mokėti ir jas. Be viso to, Bachmanas ėmė vogti Aleksos daiktus ir laikė juos savo kambaryje užrakinęs.

Nesugalvodama kitų būdų, kaip atsikratyti nepageidaujamo nuomininko, Aleksa sugalvojo surengti didelį vakarėlį, kurio metu garsiai leido muziką, gėrė alkoholinius gėrimus ir rūkė namuose žinodama, kad tai, gali stipriai suerzinti kambarioką ir paskatinti jį išsikraustyti. Tačiau viskas baigėsi tuo, kad Bachmanas kitą dieną Aleksą užpuolė vonios kambaryje. Jis perdūrė jai šlaunį ir ją smaugė. Už tai jis buvo suimtas, tačiau jo broliui sumokėjus išpirką, paleistas.

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: