Organizatorių archyvo nuotr.

Bent vieno danties praradimas – naujų problemų atsiradimas Jūsų gyvenime! Būtent taip galima apibūdinti situaciją, kuomet pacientas netenka vieno ar kelių dantų. Jų netekimas lemia pokyčių, neigiamai paveiksiančių gyvenimo kokybę, atsiradimą: nepilnavertišką kramtymą, žandikaulio nykimą, raukšlių susidarymą, veido bruožų pakitimą, diskomfortą bendraujant.

Tačiau dantų praradimas šiandien jau nebėra ta problema, su kuria pacientas turėtų susitaikyti – situaciją galima keisti atkuriant dantis implantais. Vienas labiausiai pacientus dominančių klausimų yra susijęs su šios paslaugos kaina. Tad, kiek iš tiesų kainuoja dantų implantas?

Gaminio ir paslaugos kaina priklauso nuo įvairių priežasčių

Dantų implantų kaina yra skirtinga, kadangi jai įtakos turi įvairios priežastys. Svarbu, kokio gamintojo produkciją rinksitės; iš kokių medžiagų ji bus pagaminta ir t.t. Tačiau reikia pastebėti, kad gaminio kaina apima kur kas daugiau. Dantų implantas yra išsamių mokslinių tyrimų, ilgo bei kruopštaus gamybos proceso ypač sterilioje aplinkoje, maksimalios kontrolės bei priežiūros, griežtų kontrolės reikalavimų darbo rezultatas, užtikrinantis geriausią kokybę, puikų prigijimą bei ilgaamžiškumą. Nors išvardinti veiksniai yra patys svarbiausi nuo kurių ir priklauso implantų kaina, siekiant kuo geriau suprasti, kokios bus išlaidos, negalima pamiršti ir kitų aplinkybių. Viena iš jų yra implantuojamų dantų skaičius. Svarbu ir tai, kokioje klinikoje bus atliekamas gydymas (jos žinomumas, klientų vertinimai, profesionalų patirtis bei tarptautinis pripažinimas). Taip pat svarbu pažymėti, kad kiekvieno paciento situacija yra individuali, todėl, kai kurias atvejais, siekiant užtikrinti kokybišką implantavimą, gali būti reikalingos papildomos paslaugos, pavyzdžiui, sinuso dugno pakėlimo operacija ar kaulo regeneracija. Pats geriausias būdas sužinoti preliminarią šios paslaugos kainą – kreiptis į specialistus, kurie įvertins Jūsų dantų būklę bei būtinus atlikti pokyčius.

Kompensavimas ir išskirtiniai pasiūlymai lemia mažesnę paslaugos kainą

Vis dėlto, negalima pamiršti, kad egzistuoja ir tam tikri veiksniai, kurie lemia mažesnę dantų atkūrimo paslaugos kainą. Vienas iš jų dantų kompensavimas, sužinokite daugiau apie šią galimybę

http://www.vlk.lt/veikla/veiklos-sritys/sveikatos-prieziuros-paslaugos/dantu-protezavimas.

Taip pat svarbu pažymėti, kad šią paslaugą teikiančios gydymo įstaigos neretai pateikia išskirtinius pasiūlymus, garantuojančius ypač palankią kainą.

Papadent – kai reikia profesionalių sprendimų bei geriausių rezultatų

Ieškantys atsakymo į klausimą, kur atlikti dantų implantaciją, turėtų atkreipti dėmesį į dantų kliniką Papadent, kadangi joje priimami profesionalūs gydymo sprendimo bei garantuojami geriausi rezultatai. Ilgametė patirtis bei bendradarbiavimas su žymiausiais implantų gamintojais užtikrina aukščiausią gaminių bei paslaugos kokybę. Daugiau informacijos apie dantų implantavimo galimybes šioje klinikoje bei aktualius pasiūlymus rasite

https://www.dantugydytojas.lt/paslaugos/dantu-implantai/.

Nepriklausomai nuo to, kokia yra dantų implanto kaina, svarbiausia suprasti, kad ši investicija – patikima, šiuolaikiška ir ilgalaikė. Tai – geriausia, ką galite pasirinkti siekdami tobulos ir sveikos šypsenos.

Užsakymo Nr. KMC180004

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: