Yasmina Rossi / „Dreslyn“ archyvo nuotr.

Žvelgiant į šią moterį sunku patikėti, kad ji gimė 1955 m. Atrodo, ji sugebėjo sustabdyti laiką!

Modelis, aktorė Jasmina Rossi (Yasminah Rossi) tik sulaukusi 40 metų tapo plačiai žinoma. Ji drabužių gamintojo „Marks & Spencer“ veidas, taip pat bendradarbiauja su Hermes, Yves Saint Laurent, Jil Sander ir daugeliu kitų įmonių. Modelis taip pat bendradarbiauja su YSL, Hermès ir Jil Sander. Be prancūzų, Yasmin kalba laisvai anglų ir italų kalbomis, domisi dizainu ir fotografija.

Jasmina gimė 1955 m. Gruodžio 21 d. Korsikos saloje Prancūzijoje. Pirmieji gyvenimo metai buvo praleisti labai kukliomis gyvenimo sąlygomis. Bacalaureat mokykloje mergaitė gerai mokėsi, tačiau greitai atsisveikino su jaunyste. 1973 m. 17 metų mergaitė turėjo sūnų, o kai ji tapo 20 metų, pagimdė dukterį. Rūpinimasis vaikais atėmė didžiąją dalį laisvalaikio. Moteris savo jaunystę skyrė savo šeimai, nors ji bandė rasti laiko mylimai veiklai.

1998 m. Rossi gyveno Keiptaune (Pietų Afrikoje), o 1999 m. Persikėlė į Niujorką. Sulaukusi 40 metų ji pradėjo sudaryti pelningas sutartis mados pramonės pasaulyje, užsiimdama modelio darbu.

Pirmas dalykas, kuris atkreipia dėmesį į moters išvaizdą, yra jos gražūs, ilgi ir visiškai pilki plaukai. Jos ryški išvaizda – protėvių dovana. O tiksliau, prancūzų, ispanų, italų, mongolų, vengrų. Rossi pareiškia, kad ji niekada nesikreipė pas plastikos chirurgus. Modelio priežiūros būdai yra paprasti ir visiems prieinami: bėgimas ryte, joga ir sveikas maistas. Jasmina sako, kad jos grožio paslaptis yra paprasta. Pirma, jūs turite gyventi taip, kaip jums patinka, ir daryti tik tai, kas jums patinka. Antra, mityba: valgykite mėsą, žuvį ir avokadus ir nepamirškite apie sportą. Trečia, pasirūpinkite oda ir plaukais: alyvuogių aliejus – veidui, rapsų – plaukams.

yazemeenah-rossi-61-year-old-swimsuit-model-0

Būdama 64-erių Jasmina Rossi pasirodė amerikietiško „Dreslyn“ paplūdimio kolekcijos ir Moterų apatinio trikotažo prekės ženklo reklamoje.

Modelio sėkmės istorija visiškai nėra panaši į savo kolegių biografiją. Jasmina pradėjo kurti savo karjerą mados pasaulyje, kai ji jau buvo daugiau nei 40 metų. Ji visą savo jaunystę skyrė vaikams. Dabar Rossi sėkmingesne uz dauguma jaunų modelių.

yazemeenah-rossi-61-year-old-swimsuit-model-1

Žvelgiant į moterį sunku nesigrožėti. Jos parametrai 86 – 63 – 91, o ūgis 174 cm. Daugelis stebisi kaip ji sugebėjo sustabdyti laiką. Pirmas dalykas, kuris ateina į galvą, yra plastinė chirurgija, tačiau, pasak Jasminos, ji nedarė plastinių operacijų.

64 metų modelis pasirodė reklamoje „Land of Women“ maudymosi kostiumėlių internetinėje parduotuvėje „Dreslyn“. Bendrovė pasirinko Jasmina ne atsitiktinai, ji atspindi gyvybingumą ir sveikatą, personalizuoja moters intelektą, pasitikėjimą ir grožį.

yazemeenah-rossi-61-year-old-swimsuit-model-4

yazemeenah-rossi-61-year-old-swimsuit-model-5

yazemeenah-rossi-61-year-old-swimsuit-model-6

yazemeenah-rossi-61-year-old-swimsuit-model-7

c3

c5

C1

C2

C7

Taip pat skaitykite: TOP 10 geriausių visų laikų modelių vyrų

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: