David Gandy / instagram.com/davidgandy_official/ archyvo nuotr.

Žurnalas „Vougue“ paskelbė glaustą TOP 10 geriausių visų laikų modelių vyrų sąrašą. Mados industrijoje yra daugybė žmonių ir veidų, kurie užima televizijos ekranus, puikuojasi ant garsių žurnalų viršelių. Į geriausių modelių sąrašus pateko ir tokie žinomi žmonės kaip David Gandy ar Evandro Soldati. Mes nusprendėme iš arčiau pažiūrėti į šio sąrašo dalyvius.

Tikriausiai niekam nereikia pristatinėt britų modelio David Gandy, kuriam šiuo metu yra 38 metai, tačiau jis vis tiek pakankamai populiarus ir vienas geriausių modelių pasaulyje. Šio vyro karjera prasidėjo, kai 2001 metais laimėjo televizijos projektą. Mados industrijoje visuomet dominavo liekni, aukšti vyrai. David Gandy toks nebuvo, vaikinas turėjo pakankamai ištreniruotus raumenis ir savo išvaizda patraukė italų Dolce&Gabanna dėmesį. Iki 2006 metų, modelis buvo Dolce&Gabanna kvepalų Light Blue reklaminis veidas. Vėliau jis pradėjo rašyti blogą Vougue žurnale, dažnai pozuodavo žurnalų viršeliams.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Tyson C.Beckford (@tysoncbeckford)

Tyson Beckford – amerikiečių modelis, savo karjerą pradėjęs 1992 metais. Šiuo metu jam yra 47 metai, tačiau Vougue žurnalas pripažįsta, kad jis vienas geriausių modelių per visą laikotarpį. Be šio žurnalo pripažinimo, Beckford buvo vadinamas vienu sėkmingiausių modelių, kuris pasirašinėdavo milžiniškus kontraktus su grožio industrijos įmonėmis. Įdomu tai, kad buvo nuolat tyčiojamasi iš Tysono dėl jo išvaizdos, tačiau viskas pasikeitė, kai vaikinui suėjo 22 metai ir jis savo jėgas išbandė dirbdamas hip hop žurnale „The source“. Kitais metais jis įsidarbino modeliu ir pristatinėjo sportinę aprangą. Panašu, kad jaunam vyrui pasisekė ir mados industrijoje jo pavardė nuolat bus kartojama kaip vieno geriausio modelio.

A post shared by Brad Kroenig (@bradkroenig) on

Dar vienas gerai pasauliui žinomas amerikiečių modelis yra Brad Kroenig. Savo karjerą jis pradėjo 2002 metais ir ilgai bendradarbiavo su dizaineriu Karl Lagerfeld. Šis vaikinas puikuojasi ant daugybės žurnalų viršelių įskaitant VMAN, Vogue, Numéro Homme ir Allure.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jon Kortajarena (@kortajarenajon)

Vienas geriausių modelių ir aktorių Ispanijoje – Jon Kortajarena. Trisdešimt dviejų metų vyro karjera prasidėjo, kai su draugais buvo pakviestas į mados pasirodymą. 2004 metais vaikinas tapo Just Cavalli veidu. Vien dėl madų industrijos jis praleido daug laiko Milane ir Paryžiuje, tai, žinoma, jam ir padėjo išgarsėti. Jon Kortajarena yra gerai žinomas Versace, Giorgio Armani, Bally, Etro, Trussardi, Diesel, Mangano, Lagerfeld, Pepe Jeans, H&M, Zara, Guess ir Tom Ford veidas.

A post shared by Sean O’Pry (@seanopry55) on

2006 metais į mados industriją atėjo naujas veidas – amerikiečių modelis Sean O’Pry. Tuo metu jam buvo 17 metų ir jis publikavo savo nuotraukas MySpace. Po šio karto jis buvo vienas geriausiai žinomų įvairių kompanijų dalyvis. Jaunas vyras yra Calvin Klein, Giorgio Armani, Versace, Dolce & Gabbana, Ralph Lauren, Gianfranco Ferré, H&M, Massimo Dutti, Zara (retailer), Armani Jeans, Marc Jacobs, Emporio Armani, Lacoste, DSquared², American Eagle, Bottega Veneta, DKNY, Fendi, GQ, Dazed & Confused, V, Details, Barneys, Uniqlo, Bloomingdale’s, Belstaff, D2, Arena, Diesel, Gap, JOOP! Ir Numéro Homme veidas. Žinoma, Sean O‘Pry irgi įvardijamas kaip vienas geriausių pasaulio modelių.

Keturiasdešimt devynerių metų švedų modelis Marcus Schenkenberg irgi vadinamas vienu geriausių visų laikų mados industrijos žmogumi. Šis vyras geriausiai žinomas kaip Calvin Klein kompanijos veidas, tačiau jis neapsiriboja vien tik grožio industrija. Vyras yra gerai žinomas dainininkas, aktorius, rašytojas. Panagrinėjus jo filmografiją, galima rasti, kad vaidino garsiuose filmuose kaip Film Role, Meatballs and Maccaroni, Prince Valiant, Hostage Adam, As the World Turns, Multiple Sarcasms, Smash.

A post shared by Mathias Lauridsen (@mathias_laur) on

Dar vienas Vougue pripažintas modelis yra danų mados industrijos veidas Mathias Lauridsen. Jo karjera prasidėjo 2003 metais, kai į mados industriją įsiveržė ir apvertė aukštyn kojom vaikino debiutas su Marc Jobs ir Miu miu kompanijomis. Žinoma, jo vaidmuo mados pasaulyje yra stulbinantis. Mathias Lauridsen – Jil Sander, Gucci, Hugo Boss, Givenchy, Louis Vuitton, Christian Dior, Kenzo, Calvin Klein, Marc Jacobs, DKNY, Tommy Hilfiger, Lacoste, Fendi, Aldo, Bottega Veneta, Carolina Herrera, Emporio Armani, Coach, Cartier, Burberry, H&M, Salvatore Ferragamo, Diesel, Nina Ricci, Missoni, Massimo Dutti. Filippa K ir Hermès veidas.

A post shared by @wetcrotchforbrunch on

Olandų modelis Mark Vanderloo pripažįstamas kaip vienas geriausių modelių pasaulyje. Įdomu tai, kad vaikina yra baigęs istorijos studijas Amsterdamo universitete. Tai kaip gi prasidėjo jo modelio karjera? Viskas prasidėjo, kai jis sudalyvavo fotosesijoje su savo mergina, kuri buvo profesionalus modelis. 2005 metais Vanderloo buvo Hugo – Boss modelis. Taip pat jis dirbo kartu su Calvin Klein, Valentino,Armani, Banana Republic, Donna Karan, Trussardi ir Guess.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Noah Mills (@noahmills)

Žurnalo Vougue nuomone, Noah Mills taip pat yra vienas geriausių pasaulio modelių. Šis vaikinas geriausiai žinomas Kanadoje, o jo karjera prasidėjo 2003 metais, kai studijavo Vankuveryje. Prieš tai jis dirbo daugelyje mados industrijos kompanijų, kurios ir padėjo vaikinui kilti karjeros laiptais. 2004 metais jaunas vyras dirbo kartu su Gucci Milane ir Paryžiuje. 2005 metais pasirašė kontraktą su Dolce&Gabanna.

A post shared by Evandro Soldati (@evandrosoldati1) on

Brazilų modelis Evandro Soldati vienas geriausių, sėkmingiausių ir žinomiausių pasaulio modelių. Trisdešimt dviejų metų vyras karjerą pradėjo 2002 metais, kai jo mama užregistravo vaikiną į konkursą Brazilijoje. Vaikinas dirbo su Louis Vuitton, Valentino, Abercrombie & Fitch, Guess ir Dolce & Gabbana.

Taip pat skaitykite: „Instagram’e“ sparčiai populiarėja vyrai, kuriems amžius – tik skaičius [FOTO]

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: