Neilo Holmeso įkūnytas Adolfas Hitleris

Neilas Holmesas kaip Adolfas Hitleris dirba jau 15 metų ir jis uždirba 500 svarų už 10 minučių darbo.

Britas Neilas Holmesas turi sveikatos priežiūros broliuko specialybę ir savo dienas leidžia statybvietėse užtikrindamas darbininkų sveikatą.

Šalimais to, jis užsiėma dar viena, neįprasta bei visiškai kitokia veikla – jis dirba Adolfo Hitlerio antrininku.

Jis prisipažįsta, kad ne visada visiems pasakoja apie savo kiek neįprastą užsiėmimą, kadangi jis nėra užtikrintas kaip kai kurie sureaguos. Jam labai patinka šis užsiėmimas, kurio dėka jis uždirba 500 svarų praleisdamas tik 10 minučių.

Jam daugiausiai prisireikia pasirodyti TV komedijose bei filmuose. Tačiau anot jo, kartais pasitaiko ir keistų užsakymų.

Man iš tiesų reikia būti labai atsargiam rodant savo nuotraukas kitiems. Aš kartą parodžiau vieną savo nuotraukų atsitiktiniam vokiečiui ir jis labai įsižeidė, nes pamanė, kad tai buvo Hitlerio nuotrauka.“

55 metų Neilas prisimena, kad kai būdavo paauglys darydavo įvairius persikūnyjimus mokykloje, tarp kurių vienas iš personažų būdavo Hitleris.

Kiek vėliau jis nusprendė apsirengti ano meto uniforma ir nusiųsti kelias nuotraukas agentūroms norėdamas sužinoti įsidarbinimo galimybes.

Jis sakė: „Aš gavau darbo pasiųlymą per kažkur tris savaites nuo tada, kai išsiunčiau nuotraukas.“

Daugiausiai jam tenka maži vaidmenys Tv komedijose bei filmuose, tokiuose kaip „IT Crowd“ bei „Bees Make Honey“.

Šiuo metu Londone gyvenantis Neilas taip pat bandė patekti į serialą The Crown“, bet nufilmuota scena buvo iškirpta savo ankstyvoje montažo fazėje.

Nepaisant to, yra vienas darbas, kurio jis visalaiką atsisako nepaisydamas kas klausia. Jam nepatiktų kalbėtis su veidrodžiu virtualioje erdvėje. Neilas sakė: „Tai labai keistas bandymas gauti šlovės.“

Per visus metus jam teko daryti įvairaus tipo darbus, bet visą laiką buvo vienas, kurio jis nenorėjo.

Vieną kartą, kažkoks žmogus su juo užmezgė ryšį prašydamas suorganizuoti kalbą jo tėčio vestuvių dienos proga. To žmogaus idėja buvo surasti ir pasamdyti Hitlerio bei Churchillo antrininkus, kurie susiginčytų per vestuvių svečių priėmimą.

Man būtų buvusi kančia tai daryti bei būčiau jautęsis kiek nepatogiai,“ – aiškino Neilas.

Adolfas Hitleris 2

„Galbūt kai kuriems iš tų žmonių tai būtų buvę nepriimtina.“

Jis sako, kad yra galvojęs apie vaidybinius pasirodymus vakarėlyje, bet prieš sutikdamas jis paprašo savo agentūros, kad ji išsiaiškintų to vakarėlio organizatorių ketinimus.

Bet vis dėlto yra dar vienas darbas, kurio Neilas sako, kad iškart atsisakytų net neapsvarstydamas – koks nors pasirodymas atstovaujant kairės pakrypos grupę.

Jis sakė: „Jei kyla bent koks įtarimas, kad link tenais krypstama, aš iš kart atsisakyčiau tai daryti.“

Aš nenorėčiau tapti dešinės pakrypos radikalių nevykėlių ikona.“

Jis taip pat yra gavęs kvietimų, kviečiančių ateiti į mokyklą ir pabūti Istorijos pamokos dalimi, tai yra jam būtų tekę suvaidinti savo vaidmenį. Jis būtų buvęs kaip vizuali mokomoji pagalba padedanti suprasti istoriją, bet kol kas jis to dar nedarė, nes jo svajonė yra pasirodyti dokumentiniuose istoriniuose TV serialuose.

Adolfas Hitleris 3

Kad taptų šiuo charakteriu Neilas naudoja daug plaukų žele, norėdamas padaryti savo plaukus panašius į tuos, kuriuos turėjo Hitleris. Ūsūs nusiperka iš karnavalinių kostiumų parduotuvės.

Anot Neilo daugiausiai darbo reikia įdėti korektuojant veido išraiškas.

Jis sakė: „Sunkiausia dalis – akys. Hitleris nežiūrėdavo tiesiogiai į žmones, jis juos peržvelgdavo.“

Adolfas Hitleris 4

Aš visada įsivaizduoju, kad man negera nuotaika ir dėl kažko spyriojuosi.“

Kai filmavosi vienai trumpai filmo scenai, Neilui nutiko vienas keisčiausių momentų.

Visai filmavimo grupei buvo skirti pusryčiai prieš filmuojant šį filmą, o tai reiškė jog Neilas taip pat buvo priverstas ateiti į pergrūstą valgyklą su visu makiažu, plaukais bei uniforma.

Adolfas Hitleris 5

Jis sakė: „Buvo truputį gėda. Labai daug žmonių daugiau nei vieną sykį peržvelgė mane.“

Dar vienas įdomus incidentas įvyko, kai jis buvo atskirtas nuo kūrybinės grupės filmavimo metu „Pinewood Studios“ patalpose ir buvo paliktas vaikščioti po visą zoną persirengęs kaip Hitleris.

Taip pat skaitykite: Nacistinė Vokietija spalvotose Hugo Jaegerio, asmeninio Hitlerio fotografo, nuotraukose [FOTO]

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: