Elijah Woodas su gerbėjais

Daugumą žinomų žmonių nuolatinis dėmesys ima varginti ir jie pradeda tiesiog ignoruoti savo gerbėjus. Tačiau šis vyrukas visiškai kitoks. Elijah Woodas – žinomas amerikiečių aktorius, kuris tiesiog dievina gerbėjų dėmesį. Aktorius labai mėgsta darytis linskmas asmenukes su savo fanais. Kartais jis specialiai persirengia ar pozuoja taip, kad derėtų prie gerbėjų ir nuotrauka būtų šmaikšti. Pamažu tai tampa jo hobiu – kuo daugiau asmenukių turi, tuo didesnis azartas pasidaryti dar ir dar vieną.

Dauguma Holivudo žvaigždžių nuotraukose su gerbėjais atrodo kaip manekenai, tačiau šis aktorius patenka į kitą kategoriją. Jis atrodo taip pat linksmai, kaip ir jo gerbėjai. Turbūt tai ir yra viena iš svarbiausių priežaščių, dėl kurios gerbėjai taip myli Elijah. Nepaisant savo statuso, jis išlieka paprastu ir nežvelgia į viską per daug rimtai. Puikus to įrodymas – daugybė linskmų nuotraukų su gerbėjais. „Aš nesu žvaigždė, žvaigždės yra danguje“ – sako aktorius.

Dėl nuotraukos jis leidžiasi į įvairias avantiūras: glaudžiasi veidu prie gerbėjos krūtinės, yra laikomas ant gerbėjos rankų, pozuoja su įvariomis kaukėmis, fotografuojasi su kūdikiais ar su paveikslu, kabančiu ant sienos. Kiekviena nuotrauka yra linksma ir turbūt būtų sunku rasti tokią, kurioje aktorius būtų rimtas.

Elijah Wood 2

Elijah Woodas jau vadinamas daugiausia asmenukių su gerbėjais turinčiu Holivudo aktoriumi ir panašu, kad jis nė neketina sustoti.

Elijah Wood 3

Elijah Wood 4

Elijah Wood 5

Elijah Wood 7

Elijah Wood 8

Elijah Wood 10

Elijah Wood 11

Elijah Wood 13

Elijah Wood 14

Elijah Wood 15

Elijah Wood 16

Elijah Wood 17

Elijah Wood 19

Elijah Wood 20

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: