Hoshino Resort Tomamu nuotr.

Ne tik vasara yra tobulas laikas kelionėms bei viešbučio kambarių rezervacijai, tačiau ir šaltuoju metų laiku galima užsisakyti kambarį net ledo viešbutyje bei mėgautis teikiamais malonumais.

Iš ledo pastatyti Iglu nameliai, plūduriuojantys namai ar ledo viešbučiai taip pat gali būti tobula žiemos atostogų vieta. Daug ledo viešbučių ar namų galima rasti Skandinavijos šalyse, o tokio tipo viešbutis kasmet atidaromas netoli Hoshino Resort Tomamu viešbučio, Japonijai priklausančioje Hokaido saloje.

Netoli tos vietos esantis Shimukappu miestelis garsėja savo šaltomis žiemomis, kur aukščiausia temperatūra siekia net -35C, kas lėmė šio viešbučio sukūrimą. Sausio ir vasario mėnesiais, ši vieta tampa žiemos pasakos miestu. Viešbutyje viskas yra sukurta iš ledo, nuo sienų iki baldų, išskyrus miegmaišius. Lauke galima pasimėgauti ledo baseinu, kuriame yra šilto vandens vonia bei poilsio zonoje pagulėti ant ledinių gultų, gerti arbatą iš ledo stiklinių. Šiame miestelyje pramogų yra ir mažiausiems turistams, kaip ledo stiklinių gamyba ar oro burbulų šaldymas, o lauke esančios iš ledo padarytos čiuožyklos taip pat tampa populiaria atrakcija vaikams.

Išalkus galima užsukti į ledo kavinę, kuri garsėja knygų lentynomis iš ledo bei židiniu, kuris padengtas specialiu stiklu. Jaunavedžiams nežinant kurioje įspūdingoje vietoje susituokti šaltą žiemos dieną yra siūloma surengti vestuvių ceremoniją ledo koplyčioje, kuri yra pastatyta iš didelio ledo gabalo bei įspūdingai atrodo nuotraukose.

Šioje svetainėje galite užsisakyti nakvynę viešbutyje bei rasite kitos Jums reikalingos informacijos.

Šiame prabangiame Hokaido salos Hoshino Resort kurorte galima pamatyti Japoniją žiemos metu bei pasigrožėti žmogaus sukurtais ledo kūriniais.

ice-hotel-japan-4

ice-hotel-japan-2

ice-hotel-japan-3

ice-hotel-japan-5

ice-hotel-japan-6

ice-hotel-japan-7

ice-hotel-japan-9

ice-hotel-japan-8

Taip pat skaitykite: Geriausias darbas pasaulyje – kelionės ir prabangus gyvenimas už atlyginimą

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: