© Vilmanto Ramono nuotr. KaunoZinios.lt

Savivaldybės kontroliuojamos bendrovės jau seniai pravardžiuojamos partijų šėryklomis, naujausias perliukas – troleibusų reikalais rūpinasi dantų gydytojas, priklausantis partijai “Tvarka ir teisingumas”, rašo “Kauno diena”.

Administracijos direktorius Dainius Ratkelis sausio pabaigoje “Autrolio”vadovui Nagliui Simanavičiui raštu nurodė generalinio direktoriaus pavaduotoju priimti Arvydą Padegimą. Vasario pradžioje A.Padegimas į pareigas paskirtas.

Gydytojas odontologas A.Padegimas praėjusią kadenciją buvo miesto tarybos narys, atstovaujantis partijai “Tvarka ir teisingumas”.

Raštus “Autrolio” direktoriui siuntęs ir A.Padegimą įdarbinti reikalavęs savivaldybės administracijos direktorius D.Ratkelis, “Kauno dienos” paklaustas apie šį paskyrimą, atsakomybės neprisiėmė: “Bet kokiu atveju sprendimus priima direktorius. Pavaduotojo priėmimo aš negaliu kontroliuoti. Direktoriaus pavaduotojas tas pats kaip vairuotojas – juos priima ir atleidžia direktorius.”

Pasiteiravus, ar gali odontologas vadovauti troleibusų bendrovei, D.Ratkelis atsakė klausimu: “O kokie žmonės išrenkami į tarybą vadovauti miestui ir atstovauti rinkėjams? Ar jis tinkamas, ar jis tik dantų gydytojas, ar turi ir kitą profesiją, gali atsakyti tik “Autrolio” direktorius.”

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: