instagram.com/lunafortun archyvo nuotr.

Kasdien internetas ūžia nuo gausybės filmukų apie makiažą. Juose, ne tik merginos, bet ir vaikinai moko vieni kitus įvairiausių gudrybių, padedančių kasdien atrodyti tobulai. Nuo lūpų iki antakių – viskas, pasitelkus kosmetiką, gali atrodyti nepriekaištingai, jei tik išmoksite ją tinkamai naudoti.

Paslaptingoji makiažo meistrė Luna, visiškai neatskleidžianti jokios informacijos apie save, tačiau nuolatos savo instagram profilį papildanti neeilinių savo darbų nuotraukomis, įrodė, kad makiažas gali būti ne tik veido bruožus padailinanti priemonė, tačiau ir nuostabus menas.

Naudodama ryškias šešėlių spalvas, ir liedama jas tarpusavyje, dekoratyvinės kosmetikos specialistė neįtikėtinai tiksliai, bei meniškai nupiešė saulėlydį ant savo akių vokų. Internatų drąsiai vadinama menininke, moteris kompozicijoje sugebėjo panaudoti net blakstienas – juodi plaukeliai atrodo lyg nedidelė sausumos salelė, stūksanti viduryje vandenyno.

Nepaprasto meno ir tikslumo kombinacija tikrai įkvepianti. Todėl nenuostabu, kad nuotrauka sulaukė daugybės susižavėjusių žmonių komentarų, bei daugiau nei 75 tūkstančių like Lunos instagram profilyje, kuriame ji pasivadinusi @lunafortun, o didžiausi nuotraukos gerbėjai, nuolat dalinasi savo bandymais nupiešti visus sužavėjusį meno kūrinį.

sunset-eye-makeup-1

Peržvelgus daugiau moters darbų, galima pastebėti, kad jos kuriami įvaizdžiai tikrai labiau panašūs į meną, o ne į nuolat televizijoje, bei ant žurnalų viršelių matomus nepriekaištingus, veido bruožus padailinančius makiažus. Luna, dailindama savo modelius, naudoja ryškias, blizgias ir net neonines spalvas, kurias papildo įvairiausiais ornamentais bei raštais.

Galbūt su tokiu makiažu ir neišdrįsite nueiti į gimtadienį ar draugų vestuves, tačiau tikrai neatsispirsite galimybei pasigrožėti išskirtinių, meniškų darbų nuotraukomis.

2

8

3

9

7

4

6

1

5

10

Taip pat skaitykite: 17 metų mergina tobulai transformuojasi į žinomas moteris [FOTO]

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: