Amazon archyvo nuotr.

Greitai, ,,Amazon“ prekybos asistentai padės klientams atsakyti, į jiems rūpimus klausimus dėl aprangos. Šie klausimai yra ypač sunkūs moteriškai lyčiai, bet jau problema yra išspręsta. Nebereikės klausinėti aplinkiniu apie savo aprangą, ar ji tinka.

Šis prekybos tinklas nusprendė sukurti ,,Echo Look“ programą už 200 dolerių, kuris per balsu aktyvuotą kamerą bus fotografuojamas žmogus iš visų pusių. Ši programa veiks naudojant komandą sakant ,,Alexa, fotografuoti“, arba ,,filmuoti“. Dabar bus galima patikrinti savo aprangos suderinamumą pagal išmaniosios kameros nuotraukas, ar vaizdo įrašus. Tai labai patogu, lyg paklausti draugo patarimo ar žiūrėti į veidrodį.

Tai puikus būdas greitai pamatyti savo aprangą telefone, ar pasidalinti ja su draugais. Jeigu nesate įsitikinęs dėl savo aprangos stiliaus, yra galimybę sukurti nuotrauką, ar video medžiagą bei nusiųsti stilistui ir paklausti jo patarimo. Ši programinė įranga tai pat padeda susikurti stilių iš esamų rūbų, o mylimiausius rinkinius išsisaugoti.

Visas procesas užtruktų tik 15 minučių, todėl nereikia ilgai sėdėti prie spintos mąstant ką šiandieną reikės rengtis. Šią programą jau galima atsisiųsti į savo telefoną, tačiau kad ji veiktų reikia įsigyti iš ,,Amazon“ prekybos tinklo ,,Echo Look“ kamerą. Ją galima nešiotis visur su savimi, o nuotraukos ir įrašai yra išsaugomi telefono programėlėje ar ,,Amazon“ saugykloje. Michelle Taylerson, ,,Amazon“ atstovė sakė, jog šie įrašai gali būti ištrinti savininko bet kuriuo metu.

Šis darbas yra labai didelis kuriant tokios skaitmeninės paskirties kamerą. Tačiau ji dar nėra įsitvirtinus tarp mados institucijų. O klientams sunku įsivaizduoti kaip šis prietaisas veikia, nes jo funkcionalumas kol kas orientuotas į siaurą moterų ratą.

Todėl apžvelgiant jo galimybes – jis kuria nuotraukas nuo galvos iki kojų naudojant balso komandas (o tai jau viena iš aukštųjų technologijų). Aktualiausia ši naujovė yra ,,asmenukių“ mylėtojams, tačiau ,,Ecno Look“ skamba kaip įtakingų, stilistų įrankis mados pasaulyje. Bet tai sukurta visoms pasaulio moterims, kurios yra apsėstos atrodyti nuostabiai kiekvieną dieną. Šią problemą išspręs universali, maža kamera.

Nuotraukos yra archyvuojamos, grupuojamos, todėl bus žymiai lengviau išsirinki kasdieninį stilių. O per stiliaus funkciją, programa siūlo patarimus, iš mados stilistų, kokius komplektus nešioti. ,,Amazon“ atstovė sako, kad ji laikui bėgant turės dar labiau atsižvelgti į šių dienų tendencijas, kurios bus priimamos moterims. Tačiau, dabar yra sunku įsivaizduoti moterį, kuri kiekvieną dieną naudosis reguliariai šia programėle.

Tokios pačios kameros, kaip ir ši, yra naudojamos planuojant sudėtingus 3D kambarių, objektų žemėlapius, kurie atvėrė daugybę galimybių kuriant individualius projektus. ,,Amazon“ kameros yra labai perspektyvios ir nuolatos tobulėja, kuriasi vis naujesnės funkcijos. Ir labai tikėtina, jog ateityje mes pamatysime tai, apie ką šiandieną net nesusimąstytume.

,,Echo Look“ kol kas dar nėra prekyboje, tačiau jau kiekvienas ,,Amazon“ klientas gali užsisakyti pirkti šią kamerą jau šiandien.

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: