Organizatorių archyvo nuotr.

Lapkričio 7 d. Kauno kinomanai kviečiami į atgimusį kino teatrą “Romuva”. Čia vienintelį kartą Lietuvoje, drauge su daugybe kino teatrų visame pasaulyje kauniečiai ir miesto svečiai stebės įspūdingą filmą “Björk: Biophilia live”.

“Džiaugiamės, kad Kaunas ir būtent kino teatras “Romuva” tampa pasaulinio filmo turo stotele. Jau dabar žinome, jog aplankyti mus ir išvysti šį „islandiškąjį fenomeną“  atvyks ne tik Kauno melomanai ir kino gurmanai, bet ir svečiai iš kitų didžiųjų miestų”,- šypsosi kino teatro komunikacijos vadybininkė Dovilė Butnoriūtė.

Vieninteliame multidisciplininiame seanse žiūrovus lydės įspūdingi vaizdai, kuriuose susilieja gamta, fantazijos ir eksperimentiniai garsai. Tai specialus 2013 m. Londone vykusio pasirodymo įrašas, kuris gerbėjams leidžia ne tik išgirsti, bet ir išvysti visus albumo „Biophilia“ kūrinius, bei kitas dainas. Pasirodyme ekscentriškoji multi-instrumentalistė Bjork kūrinius atlieka kartu su grupe, naudodami įvairiausius instrumentus – skaitmeninius, tradicinius ir visai neapibrėžiamus. Visą šou lydi įspūdinga scenografija ir vizualizacijos, kurias operatoriai ir montažo režisieriai specialiai pritaikė įspūdingai peržiūrai kine.

Video anonsas:

Daugybės „Grammy“, “Oskarų”, “Auksinio gaublio” apdovanojimų nominantė kurdama ir atlikdama savo muziką  nepasiduoda popmuzikos industrijos įtakai ir eina originaliu kūrybos keliu. Per kelis dešimtmečius ji tapo viena populiariausių moterų atlikėjų pasaulyje. Björk per savo karjerą yra pardavusi virš 20 milijonų albumų kopijų.

Vienintelį seansą Lietuvoje žiūrovai gales išvysti lapkričio 7 d.  19:30 val. Kino teatre “Romuva” (Laisvės al. 54).

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: