Atsargumas ne visada eina koja kojon su stiliumi, nepaisant to Manhetene gyvenanti pora Sujene Kong ir Christian Von Heifner nori saugumą paversti madingu su „FEND,“ sulankstomu dviračio šalmu pritaikytu miesto gyventojams.

„FEND“ galima sulankstyti ir jis taps tris kartus mažesnis, už savo originalų dydį, o tai yra labai patogu ir neužima daug laiko. Pasak jų atstovo „Kickstarter“ tiesiog „sulankstykite ir pasidėkite jį į krepšį iki jums vėl jo prireiks!

Idėja gimė kai Kong ir Heifner važinėjosi dviračiais ir Heifner pertrenkė mašina. Nors šalmai yra būtina viešosios saugos dalis, avarija sukrėtė porą ir jie suprato, kad dauguma žmonių nepritaria šalmų dėvėjimui, nes jie yra dideli, juos sunku nešiotis ir juos dėvint pasidaro karšta.

Kong ir Heifner produktų plėtroje ir kūrime turi bendrą 20 metų patirtį. Dirbdami kartu jie sugalvojo „FEND“ – kažką ką jie „norėtų dėvėti ir patys.“

FEND-helmet-2

Dizaino pagrindas yra kartu ir stilingas ir saugus. „FEND“ viršija tiek Jungtinių Valstijų, tiek Europos saugumo standartus ir turi poveikiui atsparų gaubtą su briaunomis. Jo sistema leidžia šalmui susilankstyti, o prireikus, jį atidaryti ir sutvirtinti jo dalis į vientisą šalmą. Dviejų dydžių „FEND“ taip pat turi dirželius susisegančius po smakru, kad šalmas būtų užtikrintoje vietoje ant vairuotojo galvos.

Sulaukus žmonių finansavimo, šių unikalių šalmų planuojama pasirodymo data yra šių metų pavasaris.
FEND-helmet-5
FEND-helmet-4

FEND-helmet-7

FEND-helmet-8

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: