ĮSPĖJIMAS! Šis straipsnis neskirtas jaunesniems kaip 18 metų skaitytojams. 

Tai – dalis labai nesubalansuotų pusryčių. Naujausios nuotraukos parodo Johnny Deppo tariamą dietą narkotikų vakarėlyje – ją apima kokainas, alkoholis ir dėžutė su piliulėmis, išvirtusi ant stalo. Nuotraukas teismui trečiadienį pateikė aktoriaus buvusi žmona, Amber Heard. Jose matomas alkoholiu ir narkotikais apšnerkštas stalas jos namuose Los Andžele 2013-aisiais.

Keturios baltos linijos, panašu, kokaino, matomos ant stalo šalia kreditinės kortelės. Taip pat netoliese stovi dvi viskio stiklinės kartu su kaukole ir sukryžiuotais kaulais papuošta vaistų dėžute, kuri pažymėta kaip „JD nuosavybė“. Paklaustas apie nuotrauką, Deppas nepaneigė, kad narkotikai ir susiję atributai priklausė jam. „Jeigu jie mano, spėliočiau, kodėl gi jie buvo nufotografuoti. Aš net nežinau, ar ten kokainas, ar ne“, sakė pats aktorius. Teisme nuskambėjo pasakojimas, kad Deppas turėjo filmuotis dokumentiniame filme apie „The Rolling Stones“ žvaigždę Keithą Richardsą, kuomet ir pradėjo „traukti daugiau ir daugiau kokaino takelių“, praneša „Daily Star“.

Kitoje nuotraukoje „Karibų piratų“ žvaigždė matomas pilnai apsirengęs ir „nulūžęs“ ant žemės šalia savo lovos. Tačiau pats aktorius teigia, kad jis tiesiog miegojo, o ne buvo „atsijungęs“, mat jo galva buvo padėta ant pagalvėlės.

Deppas antrą dieną teisme stojo dėl skandalingos šmeižto bylos prieš „News Group Newspapers“. Jis pateikė ieškinį dėl 2018-aisiais publikuoto „The Sun“ straipsnio, kuriame jis įvardijamas kaip smurtautojas prieš žmoną. Deppas sutiko dėl „kiekvieno žmonijai žinomo narkotiko“ išbandymo, tačiau neigia kada nors pakėlęs ranką prieš Amber Heard.

Taip pat skaitykite: Top 10 geriausių Johnny Deppo vaidmenų 

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: