Ivana Vladislava / Instagram archyvo nuotr.

Translytė moteris tapo viena pirmųjų pasaulyje, įsigijusi krūtų implantus, galinčius padidinti krūtis iki P dydžio.

27 m. Ivana Vladislava nusprendė gultis po skalpeliu ir įgyvendinti seną savo svajonę – tapti pačia moteriškiausia moterimi pasaulyje.

Ivana prisipažino, kad moteriškus hormonus ji pradėjo vartoti dar būdama 11 metų, o apie pripučiamus implantus pradėjo svarstyti tuomet, kai po paskutinės krūtų didinimo operacijos į jos dešinę krūtį įsimetė infekcija (tuo metu ji turėjo G dydžio krūtinę).

Metus pragyvenusi be vienos krūties, Ivana nusprendė pakeisti savo senuosius implantus į 15 000 eurų vertės pripučiamus implantus. Didinimo procesas gana paprastas – iš savo senųjų implantų Ivana švirkštu išsiurbia fiziologinį tirpalą ir suleidžia jį implantų angas.

„Dabar prisipučiau savo krūtis iki J dydžio, bet noriu jas pripildyti 4 litrais skysčio, kad krūtinė būtų M dydžio. Su nauja krūtine jaučiuosi labiau užtikrinta savimi ir galiu drąsiai vaikščioti, nekankinama skausmo. Norėčiau, kad moterys iš manęs pasimokytų ir prieš tokias rimtas operacijas pasidomėtų, ką su jomis darys.“

Ivana pradėjo savo transformaciją būdama 11 metų, tačiau prisipažino, kad finišo tiesioji dar toli: „Jau nuo vienuolikos metų žinojau, kad esu mergina, todėl pradėjau vartoti hormonus, auginti plaukus ir moteriškai rengtis.”

transeksuale

„Prasidėjus paauglystei, neapkenčiau savo išvaizdos – vyrai mane ignoravo, jaučiausi stora, negraži ir neseksuali. Galų gale supratau, kad viską įmanomą pakeisti, todėl pradėjau ieškoti chirurgų po visą pasaulį. Trokštu atrodyti kaip žaislinė lėlė, nes noriu tobulų formų. Plastikinės lėlės nelūžta, todėl savo išvaizda ir noriu būti panaši į jas.“

Transeksualas

Transeksualai operacija

Translyte Barbe

Traseksualas

Taip pat skaitykite: Translyčiai asmenys Lietuvoje vis dar gyvena „pilkojoje zonoje“

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: