Organizatorių archyvo nuotr.

Vasara – puiki galimybė atitrūkti nuo kasdienybės ir pailsėti kartu su mylimuoju, šeima ir vaikais ar draugų kompanija. Žinoma, ne visuomet pavyksta iš anksto pasirūpinti vasaros atostogomis, todėl paskutinės minutės kelionių pasiūlymai šią situaciją gali lengvai ištaisyti. Tad toliau pasidalinsime vienomis iš populiariausių atostogų krypčių, kurias galėsite aplankyti dar šią vasarą.

Vaizdingoji Turkija

Atostogų sezonas Turkijoje prasideda nuo balandžio ir tęsiasi net iki lapkričio mėnesio pradžios. Tai viena populiariausių lietuvių pamėgtų krypčių, galinčių pasiūlyti įvairaus pobūdžio poilsį. Vasaros metu čia galima be sąžinės graužaties maudytis Viduržemio ar Egėjo jūroje, priklausomai, kurį viešbutį išsirinksite. Taip pat leisti laiką šalia viešbučio baseinų ir atsigaivinti gardžiais gėrimais.

Be to, Turkiją pasiekti galima vos per 3–4 valandas, o svarbiausia, kad skrendant turistinė viza nėra reikalinga. Telieka kreiptis į patikimą kelionių agentūrą, kuri suteiks galimybę išvykti atostogų net ir paskutinę akimirką. Viena tokių – LabasPasauli.lt, kurioje dirbantys profesionalai pateiks labiausiai poreikius atitinkančius pasiūlymus.

Įspūdingoji Tenerifė

Dar viena puiki ir lietuvių pamėgta atostogų kryptis – Tenerifė. Gegužės ir birželio mėnesiai kuo puikiausiai tinka norint pasimėgauti saulės voniomis ir aktyviomis vandens pramogomis. Be to, keliaujant čia, verta atminti, kad pietinė ir šiaurinė salos dalys skiriasi savo klimatu. Pietinėje salos dalyje yra sausiau ir šilčiau, o šiaurinėje daugiau vėjuota ir gerokai vėsiau.

Žalioji Juodkalnija

Kita, vis dažniau pasirenkama atostogų kryptis vasarą, – Juodkalnija. Čia vasarą orai yra šilti, saulėti, todėl galima mėgautis paplūdimio pramogomis ir vandens sportu. Dažniausiai turistai apsistoja Kotoro įlankoje arba Budvos rivjeroje. Svarbu paminėti, kad didžioji dalis paplūdimių čia yra žvirgždėti, todėl naudinga su savimi turėti vandens batus. Be to, pakilus į vieną iš Juodkalnijos kalnų, atsiveria kvapą gniaužiantys vaizdai.

Žavioji Kreta

Dėl kalnuoto reljefo, uolėtų įlankų, baltų namelių, pakrančių su daugybe paplūdimių Kreta gali būti tikru atostogų rojumi. Nors vasara Kretos saloje yra šilta, čia vyrauja stiprūs vėjai, galintys atgaivinti karštą dieną. Išsinuomavus automobilį, galima lengvai pasiekti skirtingus rojaus kampelius ir išsimaudyti gaivioje, žydroje jūroje nuošaliame paplūdimyje. Tai puiku vasaros atostogų kryptis dviem ar šeimoms.

Tai vienos iš galimų vasaros atostogų krypčių, į kurias galima vykti paskutinę minutę. Nepriklausomai nuo krypties, kreipkitės į patyrusius kelionių entuziastus, galinčius padėti išsirinkti tinkamiausią paskutinės akimirkos pasiūlymą. Beliks patikrinti dokumentų galiojimą, įsigyti kelionės draudimą, susikrauti lagaminą ir jau po 1 ar 2 dviejų savaičių galima tyrinėti užsienio šalį ir grožėtis neapsakomais vaizdais.

Partnerio turinys

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: