Pexels.com archyvo nuotr.

Ieškote pramogų erdvės, kur šauniai būtų galima praleisti laiką? O svarbiausia – norisi pramogų įvairovės, kad tinkančią pramogą surastų kiekvienas šeimos ar draugų kompanijos narys? Tokiu atveju belieka tik pridurti, kad Vichy vandens parkas yra pati geriausia vieta, kadangi būtent čia yra siūloma ypač daug įvairių pramogų. Tad kviečiame apie tai sužinoti daugiau.

Vandens pramogos

Vanduo – labai svarbus, gero ir sveikatai naudingo laiko praleidimo būdo elementas. Taigi, belieka tik pridurti, kad tie, kurie neįsivaizduoja savo laisvalaikio be vandens malonumų, tikrai ras ne vieną puikų sau tinkantį sprendimą, jei tik apsilankys Vichy vandens parke. Jūsų laukia ir apsilankymai įvairiuose baseinuose, įmantrūs nusileidimo takeliai ir t.t.

Adrenalino mėgėjams

Jei išsiilgote ypač aštrių pojūčių bei adrenalino, visa tai tikrai galėsite patirti užsukę į Vichy vandens parką. Fidžio viesulas, Tongos gyvatė, Ohano upė, Pitkerno urvas – tai tik keli iš daugelio sprendimų, kurie yra skirti norintiems adrenalino.

Pirčių zonos

Ne paslaptis, kad apsilankymas pirtyje yra labai naudingas kone kiekvienam žmogui. Tačiau dar geresnė žinia yra ta, kad šiandien pirčių pasirinkimas yra labai didelis, o kiekvieno tipo pirtis pasižymi vis kitokiomis ypatybėmis. Taigi, belieka tik pridurti, kad ypač didelę pirčių įvairovę rasite užsukę į Vichy vandens parką. Taip pat galėsite pasimėgauti ir ypatingomis procedūromis, tokiomis kaip aromaterapija, vanojimai, atpalaiduojantys masažai ir t.t.

Vaikų žaidimų aikštelė

Vichy vandens parkas – viena tų vietų, kurioje ypatingas dėmesys yra skiriamas ir jiems – mažieji lankytojai tikrai turės ne vieną progą ypač įspūdingai praleisti laisvalaikį. Mažųjų lankytojų laukia įspūdingo dydžio žaidimų aikštelė, kurioje vienu metu linksmintis gali net maždaug 65 vaikai, 0 jų saugumu rūpinasi gelbėtojai. Įvairūs tuneliai bei kiti atrakcionai, garantuos nepamirštamus įspūdžius.

Masažo salonai

Dar vienas sveikatai ypač naudingas sprendimas yra masažas. Šiandien masažai, kaip ir pirtys, yra įvairių rūšių vis kitaip paveikia žmogaus savijautą. Na, o Vichy vandens parke veikiančiuose masažo salonuose galėsite pasilepinti pačiais įvairiausiais, tad telieka išsirinkti labiausia tinkantį.

Taigi, kaip matyti, Vichy vandens parkas yra ta vieta, kurioje jūsų laukia iš teisų labai daug įvairų pramogų sprendimų – vandens pramogos, sprendimai adrenalino mėgėjams, pirčių zonos, vaikų žaidimų aikštelė bei masažo salonai. Tad jums belieka ypač kruopščiai planuoti savo laiką kad spėtumėte išbandyti kuo daugiau malonių ir sveikatai naudingų sprendimų. Na, o, kad tikrai spėtumėte viskuo pasilepinti, verta čia užsukti kuo dažniau ir tokias atvejais puikiu pasirinkimu taps metiniai abonementai. Juos, beje, galima įsigyti ypač greitai ir lengvai – vos per vieną minutę keliais kompiuterio mygtukų paspaudimais. Tad apsilankykite Vichy vandens parke ir pasimėgaukite puikiu laisvalaikiu kartu su šeima ar draugais.

Užsakymo Nr. KMC220006

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: