Organizatorių archyvo nuotr.

Didžiausios Europos internetinės naudotų mados prekių tarpusavio prekybos platformos „Vinted“ naudotojai Lietuvoje nuo šiol turės dar daugiau galimybių įsigyti ar parduoti naudotus daiktus. „Vinted“ bendruomenės nariai Lietuvoje jau gali prekiauti su daugiau nei 5 milijonus naudotojų turinčia Lenkijos rinka. Be to, platformoje neseniai pristatytos ir dvi naujos prekių kategorijos – pramogų bei gyvūnų prekių.

Nuo gegužės vidurio „Vinted“ platformos naudotojai visoje Lietuvoje gali pirkti ar parduoti naudotus drabužius ir kitus daiktus ne tik iš lietuvių, bet ir mainytis su Lenkijos rinka. Tam sukurtas naujas prekių siuntimo maršrutas su integruotomis siuntimo galimybėmis. Ši naujovė leis „Vinted“ bendruomenės nariams Lietuvoje turėti platesnį geros vertės produktų pasirinkimą – Lenkijoje platforma naudojasi didesnė nei 5 mln. narių bendruomenė.

Nors savo dydžiu Lietuva yra viena iš mūsų mažesnių rinkų, mūsų bendruomenė čia itin aktyvi ir įsitvirtinusi. Be to, tai mūsų namų rinka ir nuolat ieškome būdų, kaip galėtume suteikti savo nariams geresnę platformos naudojimo patirtį. Šis atnaujinimas lietuviams ir lenkams leis paprastai įsigyti norimų naudotų mados ir kitų prekių iš dar platesnio asortimento ir tuo pačiu parduoti nebereikalingus daiktus didesnei bendruomenei“, – sako Miglė Butkevičė, „Vinted“ produktų vadovė.

Be to, neseniai „Vinted“ naudotojams Lietuvoje pristatytos ir dvi naujos prekių kategorijos: pramogų ir gyvūnų prekių. Pramogų kategorijoje nariai gali skelbti ir pirkti daiktus iš išplėstų ir patobulintų platformoje jau esančių subkategorijų. Ši kategorija apima tokias prekes, kaip kompiuteriniai žaidimai, konsolės ir kiti susiję priedai, knygos, stalo žaidimai, galvosūkiai, muzikos ir vaizdo įrašų formatai (pvz., DVD, CD, vinilinės plokštelės).

Naujai įdiegta gyvūnų kategorija leis bendruomenės nariams lengvai įsigyti ar parduoti gyvūnų žaislus, drabužius, aksesuarus, guolius bei kitą įrangą tiek naminiams keturkojams draugams, tiek kitiems gyvūnams. Įdiegus naujas ir išplėstas kategorijas „Vinted“ nariai turės daugiau galimybių išreikšti savo asmeninį stilių ir pomėgius ne tik drabužių ir namų apyvokos reikmenų srityje.

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: