© Miglės Kubiliūtės nuotr. / KaunoZinios.lt

Savaitgalį bendrovei „Lidl Lietuva“ pastebėjus jos vardu sukčių sukurtą „Facebook“ paskyrą ir ją užblokavus, šiandien šiame socialiniame tinkle vėl pasirodė analogiška paskyra, kurioje neteisėtai naudojamas bendrovės vardas ir simbolika, o žmonės skatinami dalyvauti netikrame konkurse. Tuo metu jau daugiau kaip 102 tūkst. sekėjų „Facebook“ turinti oficialioji „Lidl Lietuva“ paskyra toliau didina sekėjų bendruomenę.

„Lidl“ oficiali paskyra „Facebook“ per mėnesį subūrė gausiausią sekėjų bendruomenę iš visų didžiųjų Lietuvos mažmeninės prekybos tinklų. Savo ruožtu „Lidl“ populiarumu besinaudojantys sukčiai kuria netikras paskyras bendrovės vardu.

„Savaitgalį atsiradusi netikra „Lidl Lietuva“ paskyra „Facebook“ tinkle, kurioje buvo žadamas 500 eurų prizas, yra apgaulė. Kreipėmės į „Facebook“ su prašymu ištrinti sukčių sukurtą puslapį, ir jis netrukus buvo užblokuotas. Tačiau pirmadienį sukurta dar viena paskyra su analogišku konkursu. Joms apipavidalinti sukčiai naudoja iš mūsų tikrojo profilio nukopijuotas nuotraukas, – sakė „Lidl Lietuva“ korporatyvinių reikalų ir komunikacijos departamento vadovė Agnė Gaižauskienė. – Norime atkreipti visuomenės dėmesį, kad tikrasis „Lidl“ puslapis socialiniame tinke „Facebook“ turi daugiau kaip 102 tūkst. gerbėjų. Širdingai dėkojame visiems pranešusiems apie netikras paskyras ir kviečiame toliau likti budrius.“

Oficialios bendrovės „Lidl Lietuva“ paskyros „Facebook“ nuoroda yra tokia – www.facebook.com/LidlLietuva.

„Lidl Lietuva“ sekėjai socialiniame tinkle „Facebook“ gauna informaciją apie prekybos tinklo maisto ir ne maisto prekių pasiūlymus, dalyvauja konkursuose, gali laimėti prizų, sužinoti receptų bei naudingų patarimų. Apsilankius oficialiojoje bendrovės paskyroje galima užduoti klausimų, dalintis nuomone ir atsiliepimais apie „Lidl“ produktus ir aptarnavimą.

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: