(c) Organizatorių archyvo nuotr.

Senelio kanceliarija informuoja, kad lapkričio 25-26 dienomis Lietuvoje su oficialiu vizitu lankysis  oficialus pagrindinis planetos Kalėdų Senelis (Santa Claus) iš Suomijos  Rovaniemio miestelio esančio Santa Village. Kalėdų Senelis iš Rovaniemio lankysis Lietuvoje antrą kartą. Praėjusiais metais jis lankėsi Kaune, o šiais metais aplankys ne tik laikinąją sostinę, bet ir Vilnių bei Uteną.

Visą lapkričio 26 dieną pagrindinis pasaulio Kalėdų Senelis lankysis Kaune.  Pagrindinis susitikimas su kauniečiais įvyks “Kauno Akropolyje”. Numatoma vizito programa:

13val. Kauno miesto meras A. Kupčinskas pasitiks Santą Klausą prie Griunvaldo įėjimo esančiuose ledo rūmuose.

13val. 25 min. Griunvaldo alėjoje Kalėdų Senelis įžiebs ypatingą eglutę.

13val. 30 min. įvyks Santa Claus village vėliavos pakėlimas.

Po ceremonijos planuojamas Kalėdų senelio vizitas į vaikų ligoninę, susitikimas su “Žalgirio” krepšinio komanda, apsilankymas Karmelitų bažnyčioje.

17val. Kalėdų Senelio susitikimas su vaikų namų auklėtiniais Akropolio ledo arenoje.

„Jau 400 metų aš kiekvieną Kalėdų naktį lankausi Lietuvoje. Tačiau esu labai laimingas galėdamas šiais metais  atvykti šiek tiek ankščiau, paskirti Lietuvoje savo vietininkus, atidaryti oficialią atstovybę ir Kalėdų senelio paštą“, — sakė pagrindinis planetos Kalėdų Senelis iš Suomijos užpoliarinio rato kaimelio „Santa village“.

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: