Organizatorių archyvo nuotr.

Devynerius metus Kaune, prekybos miestelyje „Urmas“, vykstantis Bagažinių turgus veiks ne tik savaitgaliais, tačiau ir šiokiomis dienomis išskyrus pirmadienį. Tokį sprendimą turgaus organizatoriai priėmė atsižvelgę į išaugusius srautus bei lankytojų prašymus.

Prieš metus Bagažinių turgus persikėlė į naują didesnę ir patogesnę aikštelę. Ji lankytojams patiko, nes turgų patogiau rasti ir pasistatyti automobilį. Yra stogas, leidžiantis prekiauti bet kokiomis oro sąlygomis ištisus metus. Tačiau vien savaitgalių prekybai neužtenka, yra kam patogiau atvykti šiokiomis dienomis, o savaitgalius palikti kitoms veikloms, juolab, kad sąlygos prekybai yra visomis dienomis“, – sako prekybos miestelio „Urmas“ marketingo vadovas Jonas Plenta.

Augantis žmonių skaičius pastebimas jau kurį laiką, anksčiau čia atvykdavo 200-300 automobilių, dabar sulaukiama ir iki 500. Išaugęs žmonių skaičius čia ypač pastebimas nuo liepos mėnesio, kuomet remontui buvo uždarytas Aleksoto tiltas. Bagažinių turgus sulaukia daugiau lankytojų, nes savo pobūdžiu panašų Aleksoto turgų didžiajai daliai kauniečių pasiekti tapo sunkiau.

Turgaus aikštelėje įrengus prekybos konteinerius čia įsikūrė įvairūs prekybininkai, parduodantys antikvarinius daiktus, įvairią techniką, drabužius, asmeninius nenaudojamus daiktus. Prekybininkų ir pirkėjų pageidavimu, šių prekių nuo šiol bus galima įsigyti ir šiokiomis dienomis, ne tik savaitgaliais“, – pasakoja J. Plenta.

Antradieniais – penktadieniais vieta Bagažinių turguje kainuos 4 eurus, šeštadieniais ir sekmadieniais – 7 eurus.

Į turgų rekomenduojama atvykti apie 8 val. ryto, nors pirmieji prekiautojai čia paprastai pasirodo apie 6 val. Turgus šiokiomis dienomis vyks iki 17 valandos, savaitgaliais – iki 14-15 val.

Taip pat skaitykite: Užgrūstame Kauno centre planuoja keisti automobilių stovėjimo tvarką

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: