© Eglės Gendrėnaitės nuotr.

Studentams skirto renginio „Studentų pirkinių naktis 2018“ vedėjas Orijus Gasanovas teigia, jog šventė, kaip niekas kitas, parodė, kad Kaunas yra Lietuvos studentų sostinė ir čia mokosi patys linksmiausi studentai!

Iš tiesų pasijutau kaip Holivudo filme, kuriame rodomi beprotiški studentų vakarėliai: kur pažvelgsi – linksmi veidai, daugybė veiklų, prizų, mini grožio salonai, valgymo ir sporto varžybos, dronai, „Golden Age“ koncertas, siautulys renginio dūzgėse, kurios vyko naktiniame klube „Taboo“ – tai tikrai buvo kažkas tokio!“ – teigia radijo ir televizijos laidų vedėjas Orijus Gasanovas, prekybos ir laisvalaikio centre „Mega“ vedęs studentams skirtą vakarą kartu su kolege Simona Bandita.

Itin didelio populiarumo užsienio šalyse veikiančiuose prekybos centruose sulaukiantis renginys „Student night“ („Studentų pirkinių naktis“) spalio 18 d., jau antrus metus iš eilės su trenksmu praūžė prekybos ir laisvalaikio centre „Mega“ bei sulaukė milžiniško susidomėjimo. Praėjusiais metais pirmąją renginio valandą į renginį užsiregistravo daugiau nei 1000 studentų. Šiemet šis skaičius renginio pradžioje siekė daugiau kaip du tūkstančius.

Renginio dalyviams buvo siūloma gausybė nemokamų pramogų: nuo „protmūšio“ laikinai įrengtoje radijo studijoje iki mėsainių valgymo ir boulingo turnyrų, nuo dronų kovų narvuose iki finansinio raštingumo paskaitų, nuo išskirtinio makiažo ar šukuosenos iki stilistų patarimų renkantis garderobą, kurį vakaro metu studentai bei moksleiviai galėjo įsigyti su nuolaidomis iki 50 proc.

2

© Eglės Gendrėnaitės nuotr.

Po praėjusiais metais pirmąjį kartą Lietuvoje įgyvendinto renginio „Studentų pirkinių naktis“ sulaukėme daugybės išskirtinių padėkų ir sveikinmų už šią iniciatyvą. Mums rašė studentai ne tik iš Vilniaus, tačiau net ir iš Klaipėdos atvykę praleisti laiką vieninteliame „student shopping night“ metuose! Abejonių, ar kartoti renginį – tikrai neturėjome. Vienintelis iššūkis buvo dar labiau iškelti renginio kokybinį lygį ir pramogų bei paslaugų, nuolaidų pasiūlą!” – sako prekybos ir laisvalaikio centrą „Mega” valdančios bendrovės „Baltic RED” rinkodaros departamento vadovė Ieva Goštautaitė-Gedutė.

3

© Eglės Gendrėnaitės nuotr.

Tuos, kurie negalėjo dalyvauti išskirtiniame studentams skirtame renginyje, kviečiame pajusti šventės dvasią peržiūrėjus renginio akimirkas ir kitąmet savo kalendoriuose pasižymėti: „Nepraleisti: studentų pirkinių naktis „Megoje“.

4

5

6

7

8

9

10

11

© Eglės Gendrėnaitės nuotr.

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: