Wikimedia Commons archyvo nuotr.

“Kovos klubo” (Fight Club) žvaigždė Edwardas Nortonas (Edvardas Nortonas) dar pernai vedė savo sužadėtinę Shauną Robertson (Šoną Robertson), kuri praėjusį mėnesį pagimdė pirmąjį jųdviejų vaiką, praneša JAV žiniasklaida.

Ilgametė aktoriaus meilė Sh.Robertson kovo mėnesį pagimdė berniuką, o dabar šaltiniai “Us Weekly” sakė, kad naujagimio tėvai jau buvo susituokę.

Pora 2011 metais, po šešerius metus trukusios draugystės, patyliukais susižadėjo, o pernai slapta susituokė, teigia šaltiniai.

E.Nortonas ir Sh.Robertson pranešimų apie kūdikį ir vestuves dar nekomentavo. Pora tylėjo ir dėl Shaunos nėštumo, apie kurį tik praėjusį mėnesį paskelbė “Us Weekly”.

Nors apie kūdikio gimimą beveik jokių detalių nepateikiama, informuotas šaltinis sakė, kad 43 metų E.Nortonas ir 38 metų Sh.Robertson “nepaprastai džiaugiasi ir yra labai sujaudinti tėvystės”.

Kanadiečių kino prodiuserė Sh.Robertson dažnai dirbdavo su Juddu Apatowu (Džudu Apatovu), pavyzdžiui, kuriant filmus “40-ies ir vis dar skaistus” (The 40-Year-Old Virgin) ir “Užkibo” (Knocked Up). Ji drauge su sužadėtiniu įsteigė lėšų labdarai rinkimo tinklapį “CrowdRise”.

Prieš sutikdamas Sh.Robertson, E.Nortonas susitikinėjo su Courtney Love (Kortni Lav) ir Salma Hayek (Salma Hajek).

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: