Akustinis koncertas "Šlovė tiems, kas skrenda tuo pačiu sklandytuvu!"
(c) Kmn.lt archyvo nuotr.

Kauno menininkų namuose (V.Putvinskio g. 56) gruodžio 8 d., ketvirtadienį, 18 val. akustinis dainuojamąjį žodį mylinčių Andriaus Zalieskos ir Ovidijaus Jucio autorinių dainų koncertas.

Andrius Zalieska (arba tiesiog Zala) šoka ir dainuoja grupėje „Arbata“. Koncerto metu galėsite išgirsti senas ir naujas atlikėjo dainas, kuriose atsispindi Mikės pūkuotuko, ežiuko rūke ir kitų išminčių filosofija.

Andrius rengia savo autorinių dainų vakarus ir susilaukia iš publikos didelio palaikymo – kitaip ir būti negali, juk atlieka šiltas, kartais kiek kandžias, tačiau šypseną keliančias dainas apie gyvenimą.

Klausytojai neretai nustemba kuomet Zala ne tik dainuoja, bet ir papasakoja vieną kitą istoriją, kuri juos pralinksmina, o grojama daina įgauna visai kitokį muzikinį atspalvį arba atvirkščiai. Taip atsiskleidžia atlikėjo subtilumas ir individualumas, suteikiantys dainoms dar daugiau atspalvių.

A. Zalieska yra atviras kitų žmonių kūrybai – mielai kooperuojasi su įvairiais muzikantais, eksperimentuoja, o dėl savo pozityvumo ir šviesumo yra mėgstamas ir gerbiamas tiek muzikantų profesionalų, tiek mėgėjų.

Andrius su Ovidijumi jau seniai planavo surengti bendrą dviejų dalių koncertą, tad abu kuriantys žmonės džiaugiasi šia puikia proga.

Ovidijus Jucys – kompaktinės plokštelės „Žuvys vieversėlio balsu“ autorius ir atlikėjas. Ne kartą bandęs mesti muzikavimą į šoną, draugų paskatintas ir vėl prie jo grįždavo, nes muzika Ovidijui yra labai svarbi.

Koncertui Kauno menininkų namuose O.Jucys parengė įvairiaspalvę programą: dainos bus greitos ir linksmos, naiviai žaismingos (su truputėliu sarkazmo), jausmingos ir lyriškos. Skambės ne tik senos, klausytojų pamėgtos dainos, bet ir naujos, dar niekur negirdėtos.

Nors Ovidijus vengia palyginimų, tačiau jo kūryboje galima įžvelgti šiek tiek Sauliaus Mykolaičio įtakos, kuriuo jis labai žavisi. Jam taip pat labai imponuoja ir poetas Paulius Širvys.

Bilietus galima įsigyti Kauno menininkų namų „Mūzų svetainėje“ (I–IV 10–13 val., 14–17 val., V 10–13 val., 14–16 val. ir prieš renginį), o taip pat visose TIKETA kasose.

Bilieto kaina 12 Lt (su nuolaida moksleiviams, studentams, senjorams, žmonėms su negalia ir turintiems „Daily Card“ nuolaidų kortelę – 10 Lt).

Kauno menininkų namų informacija

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: