Aukcione
(c) Asociacijos "Savas klubas" archyvo nuotr.

Europos krepšinio čempionatas – ne tik didelė krepšinio šventė, proga siekti reklaminio ženklo populiarumo ar galimybė išnuomoti nenaudojamą kambarį užsieniečiui. Bet ir galimybė daryti gerus darbus.

Jaunimo organizacija „Savas klubas“ sugalvojo padėti nepasiturintiems vaikams.

„Norėjome čempionato proga nuveikti ir šį tą gero, ne tik palaikyti rinktinę. Taip kilo mintis surengti akciją „Krepšinis vaikams“, – teigė „Savo klubo“ atstovas Mindaugas.

Pagrindinė akcijos idėja internetiniame aukcione parduoti Lietuvos krepšinio rinktinės narių autografaius su originaliais Lietuvos krepšinio rinktinės narių autografais. Vėliau už gautas lėšas nepasiturintiems vaikams bus nupirkti žaislai.

„Tikimės, kad šis Europos krepšinio čempionatas suteiks gerų emocijų likimo ne visada lepinamiems vaikams. Marškinėliai yra vieneri, bet viliamės aukciono metu surinkti kuo didesnę pinigų sumą, už kurią galėtume nupirkti kuo daugiau žaislų.

Taip pat norėtume paminėti, jog labai daug prie šios akcijos prisidėjo Lietuvos rinktinės krepšininkas Martynas Pocius, surinkęs rinktinės žaidėjų autografus, kuriam mes dar kartą norėtume padėkoti“,– atviravo pašnekovas.

Nuo rugsėjo 8 dienos internetiniame aukcione TUKTUK.LT prasidės aukcionas, kurio metu ir bus galima įsigyti šiuos marškinėlius su originaliais rinktinės žaidėjų parašais. Aukcionas tęsis savaitę.

Daugiau informacijos apie organizuojamą aukcioną rasite akcijos facebook profilyje.

Asociacijos „Savas klubas“ informacija

Naujienos iš interneto

Taip pat skaitykite: